Breaking News

Kάπως έτσι θα είναι το νέο Skoda Kamiq (video)

Kάπως έτσι θα είναι το νέο Skoda Kamiq (video)

To προφίλ του νέου Skoda Kamiq σκιαγραφούν τα δυο σκίτσα που δημοσίευσε η τσέχικη εταιρεία και δείχνουν το εμπρός και πίσω τμήμα του.

Πριν από μερικές μέρες η Skoda μας είχε πληροφορήσει για το όνομα του νέου της μικρότερου SUV και τι σημαίνει αυτό, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Τα νέο Kamiq διαθέτει εμπρός φωτιστικά σώματα δυο επιπέδων με τα στενόμακρα επάνω να αποτελούν τα Led φώτα ημέρας, αλλά και τα φλας όταν αυτά ενεργοποιούνται. Στο πίσω τμήμα παρατηρούμε τα φωτιστικά σώματα σχήματος “C” και το όνομα της Skoda που αναγράφεται με μεγάλα γράμματα στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Από τη μεσαία κολόνα και μετά η κλίση της οροφής γίνεται ελάχιστα πιο έντονη προσδίδοντας δυναμισμό στο νέο Kamiq, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλει το μυώδες εμπρός καπό και οι διπλές κάθετες γρίλιες της μεγάλης μάσκας.

Το λανσάρισμα του νέου Kamiq στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στο Σαλόνι της Γενεύης.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
KamiqSKODASUVσκίτσα

Related Articles

Η Mercedes AMG GT R προκαλεί στην έδρα της Ferrari (video)

Η επικράτηση για ακόμα μια χρονιά της Mercedes στη Formula 1 δεν επιτρέπει στη Ferrari να κάνει την πολυπόθητη ανατροπή

Η πιτσαρία που κάνει διανομές με Lada

Στην Ελλάδα όταν παραγγέλνουμε πίτσα φτάνει σπίτι μας με το δίκυκλο του διανομέα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει σε όλες τις

Πόσο κοστίζει η συντήρηση των περιπολικών;

Ενώ η ελληνική αστυνομία διαθέτει ελάχιστους οικονομικούς πόρους για τη συντήρηση ή την ανανέωση του στόλου των περιπολικών της, στην