Breaking News

Η λιμουζίνα Mercedes-Maybach Pullman του μισού εκατ. ευρώ

Η λιμουζίνα Mercedes-Maybach Pullman του μισού εκατ. ευρώ

Εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και βιομήχανοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς την ανανεωμένη Mercedes-Maybach Pullman.

Η γερμανική λιμουζίνα μήκους 6,5 μέτρων απέκτησε γρίλια μάσκας με πολλές κάθετες χρωμιωμένες λωρίδες, ζάντες 20 ιντσών που έχουν 10 οπές, ενώ στην παλέτα της προστέθηκαν οι νέες αποχρώσεις ονόματι “Magma Grey” και “Mahogany Brown” για το μακρύ της αμάξωμα. Παράλληλα δίνεται και η επιλογή της διχρωμίας με το συνδυασμό των αποχρώσεων “Silk Beige” και “Deep Sea Blue”.

Οι εκλεκτοί πίσω επιβάτες μέσω μιας κάμερας που βρίσκεται ενσωματωμένη στο μπροστινό τμήμα της Mercedes-Maybach Pullman μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση εμπρός ακόμα και όταν το διαχωριστικό ανάμεσα στην καμπίνα και τον οδηγό είναι κλειστό.

Τα τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους πίσω καθίσματα είναι αντικριστά τοποθετημένα, ενώ ο κάθε επιβάτης μπορεί να απολαύσει τις δίκες του μουσικές επιλογές απομονώνοντας τον ήχο στο κάθισμα του, χάρη στο σύστημα “2 cabin sound”. Ειδική μνεία γίνεται επίσης στο μεγάλο χώρο που έχουν οι πίσω επιβάτες για τα πόδια τους.

Ο V12 twin-turbo κινητήρας των 6.0 λίτρων τώρα έχει ενισχυθεί με 100 επιπλέον ίππους και 170 Nm αποδίδοντας πλέον 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής αντίστοιχα, ενώ η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 6,5 δευτ. Εκπέμπει στην ατμόσφαιρα 330 γρ./χλμ. C02 και καταναλώνει 14,6 λίτρα/100 χλμ.

Οι ενδιαφερόμενοι, εύποροι προφανώς, υποψήφιοι αγοραστές μπορούν ήδη να παραγγείλουν την Mercedes-Maybach Pullman με την τιμή της να ξεκινάει από τις 500.000 ευρώ. Όσοι τώρα για τους δικούς του λόγους θέλουν την Mercedes-Maybach Pullman θωρακισμένη, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα.


Tags assigned to this article:
Mercedes-Maybach Pullmanλιμουζίνα

Related Articles

Μετενσάρκωση της ιστορικής Jaguar Ε-Type στο σώμα της F-Type

Τον ερχόμενο Μάρτιο του 2021 η ιστορική Jaguar Ε-Τype γίνεται 60 ετών, ενώ η βρετανική εταιρεία δε σκοπεύει να το

Εσείς ποιο χρώμα θα επιλέγατε για τη νέα Toyota Supra;

Την παλέτα με τα χρώματα για το εντυπωσιακό αμάξωμα της νέας Supra αποκάλυψε η Toyota. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα κληθούν

Οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων τα πωλούν μετά από 15 χρόνια

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που πραγματοποίησε το iSeeCars, οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων στην Αμερική τα έχουν στην κατοχή τους πάνω