Breaking News

Εσείς ποιο χρώμα θα επιλέγατε για τη νέα Toyota Supra;

Εσείς ποιο χρώμα θα επιλέγατε για τη νέα Toyota Supra;

Την παλέτα με τα χρώματα για το εντυπωσιακό αμάξωμα της νέας Supra αποκάλυψε η Toyota.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε οχτώ διαφορετικές αποχρώσεις. Αλήθεια, εσάς ποια Supra σας αρέσει περισσότερο; Η κόκκινη, η λευκή, η μαύρη, η μπλε, η κίτρινη ή μήπως η ασημί που προσφέρεται σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς τόνους; Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που την αναδεικνύει καλύτερα.

Διευκρινίζεται ότι οι πρώτες Supra Launch Edition θα διατίθενται αποκλειστικά με τη λευκή απόχρωση “Absolute Zero White” με κόκκινες πινελιές, με τη μαύρη “Nocturnal Black” με κόκκινες λεπτομέρειες και με την κόκκινη “Renaissance Red 2.0” με μαύρες «νότες».

Πατώντας εδώ θα μάθετε πόσο πουλήθηκε η πρώτη νέα Supra στην Αμερική και εδώ αναλυτικές πληροφορίες για την πέμπτη γενιά του εμβληματικού coupe ιαπωνικού μοντέλου.


Tags assigned to this article:
SupraToyotaαποχρώσεις

Related Articles

Πρόβλημα στη ζώνη ασφαλείας 2,18 εκατομμυρίων Volvo

H Volvo ήταν αυτή που καθιέρωσε τις ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα, επομένως έχει ιδιαίτερη «ευαισθησία» πάνω στο ζήτημα αυτό. Έτσι

Μια Skoda Octavia για το βουνό και τον οικογενειάρχη

Ήπιες off-road περιπέτειες και άπλετους χώρους μπορεί να προσφέρει η νέα Skoda Octavia Scout. Χάρη στο στάνταρ πακέτο Rough-Road η

Το ΜΙΝΙ John Cooper Works έγινε περιπολικό

Ενώ κανείς θα περίμενε να δει το κορυφαίο ΜΙΝΙ John Cooper Works να γίνεται παραβάτης του νομού υπερβαίνοντας τα όρια