Breaking News

Το Icona Nucleus Concept είναι ένα σαλόνι με τροχούς

Το Icona Nucleus Concept είναι ένα σαλόνι με τροχούς

Τη δική της πρόταση καταθέτει η εταιρία Icona στα μελλοντικά αμιγώς αυτόνομα οχήματα, μέσα από το νέο Nucleus Concept.

Βασίζεται στο επίσης πρωτότυπο Icona Neo που γνωρίσαμε το 2015. Η Icona το χαρακτηρίζει ως ένα αυτόνομο σαλόνι, καθώς μπορεί να μεταφέρει μέχρι και έξι επιβάτες, με τα καθίσματα του να μπορούν να μετακινηθούν αλλά και να μετατραπούν σε καναπέ.

Παράλληλα στο εσωτερικό του το πρωτότυπο Nucleus δε διαθέτει τιμόνι ούτε ταμπλό, ενώ τα παραδοσιακά παράθυρα έχουν αντικατασταθεί με ημιδιάφανα πάνελ που επιτρέπουν στους επιβάτες να βλέπουν προς τα έξω, αλλά αυτοί να μην είναι ορατοί. Η πρόσβαση στα ενδότερα γίνεται από τη μοναδική πόρτα που υπάρχει. Στην οροφή του τώρα επιλέχτηκε συνδυασμός ημιδιαφανών και διαφανών πάνελ.

Το αμάξωμα του Nucleus Concept έχει φουτουριστική και ασύμμετρη σχεδίαση, ενώ οι διαστάσεις του σε μήκος, πλάτος και ύψος είναι 5.25 μ.,  2.12 μ. και 1,75 μ. αντίστοιχα. Παρά το ψηλό του ύψος το Nucleus Concept έχει συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις Cd: 0,25 χάρη σε ένα διαχύτη κάτω από το αμάξωμα και των «λεπίδων» στους τροχούς.


Tags assigned to this article:
IconaNeoNucleus Concept

Related Articles

Πωλείται 1 από τις μόλις 14 Porsche 993 Turbo Cabriolet

Σήμερα δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις μια Porsche 911 Turbo με coupe ή convertible αμάξωμα, καθώς αρκεί μόνο να έχεις

Το Honda NSX σε κόντρα με τη μοτοσικλέτα CBR1000 RR

Ένας από τους πιο ικανούς εκπροσώπους των σύγχρονων supercars είναι σίγουρα το Honda NSX, το οποίο κλίθηκε να αντιμετωπίσει ένα

Ανανέωση για το Nissan 370Z

Η ώρα της ανανέωσης για το Nissan 370Z έφτασε, με τις σχετικές αλλαγές να αφορούν κυρίως την εξωτερική εικόνα και