Breaking News

Η χριστουγεννιάτικη έκδοση του Ford Focus RS

Η χριστουγεννιάτικη έκδοση του Ford Focus RS

Ο λόγος που χαρακτηρίζουμε χριστουγεννιάτικη τη νέα αυτή έκδοση του Focus RS είναι επειδή προσφέρεται από τη Ford Βρετανίας την περίοδο των γιορτών και διότι έχει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που βλέπετε.

Το Focus RS Race Red Edition θα έχει περιορισμένη παραγωγή, αφού μόλις 300 αντίτυπα του θα κατασκευαστούν. Εξοπλιστικά διακρίνεται για τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, τις γκρι δαγκάνες των φρένων, την οροφή, τους πλευρικούς καθρέπτες και την αεροτομή που είναι βαμμένα με μαύρο χρώμα σχηματίζοντας έντονη αντίθεση με το κόκκινο.

Παράλληλα το Focus RS Race Red Edition διαθέτει εμπρός μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για καλύτερη πρόσφυση και οδηγική απόλαυση, φιμέ πίσω κρύσταλλα, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικούς καθρέπτες, διακοσμητικά ένθετα τύπου carbon στο εσωτερικό του, cruise control, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, σύστημα αυτόματης πέδησης και θερμαινόμενο τιμόνι.

Η τιμή του Focus RS Race Red Edition φτάνει τα 40.870 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Focus RS Race Red EditionFord

Related Articles

Oι επιβάτες των Tesla θα βλέπουν YouTube και Netflix

Έτσι όπως το πάει η Tesla σε λίγο οι επιβάτες των μοντέλων της δε θα θέλουν να αποβιβαστούν από αυτά,

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Στην πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που θα προσφέρει το A1 δεύτερης γενιάς εστιάζει η Audi. H γερμανική εταιρία με σήμα τους

Πρωτοχρονιάτικο δώρο για όσους οδηγούν BMW (video)

Η βαυαρική εταιρεία στέλνει για την Πρωτοχρονιά τις θερμότερες ευχές της στους ιδιοκτήτες των οχημάτων της με έναν πρωτότυπο τρόπο.