Breaking News

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Στην πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που θα προσφέρει το A1 δεύτερης γενιάς εστιάζει η Audi.

H γερμανική εταιρία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους αναφέρει ότι οι ζάντες, η οροφή και τα μαρπσιέ του νέου A1 θα μπορούν να βαφτούν με διαφορετικές αποχρώσεις.  Σε σχετικό video που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter διακρίνουμε τα Led εμπρός φώτα του νέου A1, την κίτρινη απόχρωση του αμαξώματος, το λογότυπο S-Line στο εμπρός φτερό και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Αναφορικά με τη γκάμα κινητήρων του νέου A1 αναμένουμε να τοποθετηθεί κάτω από το καπό του ο τρικύλινδρος βενζίνης του ενός λίτρου απόδοσης113 ίππων και ο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων με ισχύ 148 ίππων. Ο 1.6 TDI πετρελαιοκινητήρας θα αντικατασταθεί μάλλον από έκδοση φυσικού αερίου CNG.

Το ισχυρότερο S1 ενδέχεται να παίρνει ζωή από τετρακύλινδρο turbo κινητήρα δυο λίτρων απόδοσης 250 ίππων. Σημειώστε ακόμα ότι το νέο A1 θα είναι δομημένο πάνω στην πλατφόρμα  MQB A0 του Ομίλου Volkswagen.


Tags assigned to this article:
A1AudiVolkswagen

Related Articles

Πετρελαιοκινητήρας παλιάς Mercedes ξυπνάει μετά από 16 χρόνια

Από το βαθύ της λήθαργο κλήθηκε να ξυπνήσει μια παλιά Mercedes 200D (W124) του 1988, η οποία είχε εγκαταλείψει την

Η εφαρμογή της Volkswagen που φέρνει το σπίτι στο αυτοκίνητο

Η Volkswagen προσφέρει τη δυνατότητα έλεγχου των ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού μας μέσα από το αυτοκίνητο. Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Το

Αυτό είναι το επίσημο αυτοκίνητο της Μπαρτσελόνα (video)

Πέρυσι η Cupra, η αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, έγινε επίσημος συνεργάτης αυτοκινήτου και κινητικότητας της Μπαρτσελόνα. Το επόμενο