Breaking News

Το εκκεντρικό όχημα Arcimotor SRX

Το εκκεντρικό όχημα Arcimotor SRX

Ένας σύγχρονος Κένταυρος των δρόμων είναι το νέο SRX που παρουσίασε η Arcimotor στο Σαλόνι του Λος Άντζελες.

Το «σώμα» του δεν είναι μισό άλογου και μισό ανθρώπου, αλλά κατά το ήμισυ θυμίζει μοτοσικλέτα και το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Διαθέτει τρεις τροχούς, δυο μπροστά και έναν πίσω, είναι ηλεκτροκίνητο, έχει δυο καθίσματα τοποθετημένα το ένα πίσω από το άλλο, ενώ είναι ανοιχτό από πάνω και πλευρικά.

Σύμφωνα με την Arcimotor, η οποία έχει ιστορία δέκα ετών, το νέο SRX επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 7,5 δευτ. και η μεγίστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι τα 128 χλμ./ώρα.

Με μια μόνο φόρτιση μπορεί να διανύσει 112 χλμ., ενώ θα προσφέρεται και με αυτονομία 209 χλμ. Σύμφωνα πάντα με την Arcimotor το νέο SRX ανήκει σε μια νέα κατηγορία ονόματι FUV (Fun Utility Vehicle).

Φτάνοντας στο ταμείο της Arcimotor θα σας ζητήσει περίπου 10.000 ευρώ για τη βασική έκδοση του νέου SRX, ενώ οι παραδόσεις του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
ArcimotorSRX

Related Articles

Το νέο SEAT Leon θα είναι κυριολεκτικά εκτυφλωτικό (video)

Έτοιμο να γυρίσει σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του είναι το Leon, καθώς η SEAT ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την τέταρτη

Το Ford Focus RS έγινε ταξί (video)

Aν ποτέ βρεθείτε στη Νορβηγία και σηκώσετε το χέρι σας για ταξί, τότε δεν αποκλείεται να σταματήσει ένα Ford Focus

Πόσο κοστίζει η νέα Ferrari Portofino στην Κίνα;

Απόβαση στην Κίνα έκανε η νέα Ferrari Portofino, ενώ η παρουσίαση της πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση όπου εορταστήκαν και