Breaking News

Η Aston Martin βάφει την Valkyrie με σκόνη από τη Σελήνη

Η Aston Martin βάφει την Valkyrie με σκόνη από τη Σελήνη

Μόνο η φουτουριστική και άκρως δυναμική εξωτερική εικόνα της Aston Martin Valkyrie μπορεί να σε κάνει να πεις ότι προέρχεται από άλλο πλανήτη.

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό ισχύει εν μέρει για το βρετανικό hypercar. Τι ακριβώς εννοούμε; Η κόκκινη απόχρωση ονόματι “Lunar Red” της Valkyrie θα δημιουργείται με σκόνη  που προέρχεται από τη Σελήνη. Η Aston Martin θα χρησιμοποιήσει αυτό το σπάνιο και εξαιρετικά ιδιαίτερο υλικό σπάζοντας ένα βράχο που έχει παρθεί από τη Σελήνη. Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ένας αγοραστής της Valkyrie μέσω ανάρτησης του στο Instagram.

Πάντως η Valkyrie θα μπορούσε να ταξιδέψει σχετικά «σύντομα» μέχρι τη Σελήνη αν πετούσε, καθώς ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας των 6.5 λίτρων που αναπτύχθηκε από την Cosworth αποδίδει σχεδόν 900 ίππους, ενώ σε συνδυασμό με ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας η ισχύς της ξεπερνά τους 1.000 ίππους.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Aston MartinValkyrieΣελήνη

Related Articles

Δείτε το ελαστικό που φουσκώνει μόνο του

Επανάσταση στα ελαστικά κάνει η Continental, καθώς παρουσίασε μια καινοτόμα ιδέα. Ο λόγος για το νέο της ελαστικό C.A.R.E. σε

Mε 150 ίππους το νέο Opel Corsa GSi

Πριν λίγο καιρό η Opel μας είχε ενημερώσει για την ιστορική επιστροφή της έκδοση GSi στο Corsa, ωστόσο δεν μας

Δείτε μια Lamborghini Aventador να καίει λάστιχα (video)

Οπτικοακουστικό υπερθέαμα αποτελεί το παρακάτω video που προβάλει μια Lamborghini Aventador να ξεσαλώνει. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ιταλικού supercar φαίνεται