Breaking News

Το νέο σπορ εξοπλιστικό πακέτο του Toyota 86

Το νέο σπορ εξοπλιστικό πακέτο του Toyota 86

Η Toyota Αυστραλίας ενδυναμώνει την εμφάνιση του 86 προσφέροντας του το νέο πακέτο Performance Kit.

Οι αλλαγές που φέρνει αφορούν καθαρά το αισθητικό κομμάτι και δε συνοδεύονται από αύξηση της δύναμης για το ιαπωνικό coupe. Το πακέτο Performance Kit διατίθεται μόνο στις εκδόσεις GTS και GT, ανεξαρτήτου κιβωτίου, με επιπλέον 1.400 και 1.840 ευρώ αντίστοιχα.

Η εξωτερική του εικόνα γίνεται ακόμα πιο δυναμική με τροχούς 17 ιντσών που αποτελούνται από 10 ακτίνες, ενώ απέκτησε επίσης μεγαλύτερες κόκκινες δαγκάνες της Brembo και νέους αποσβεστήρες της Sachs.

Τα 60 πρώτα 86 Performance Kit μπορούν να παραγγελθούν με τη νέα απόχρωση “Moon Slate” για το αμάξωμα, που σχηματίζει αντίθεση με το μαύρο χρώμα των πλευρικών καθρεπτών, των τροχών και της αεροτομής, ενώ κόκκινες πινελιές υπάρχουν στο εσωτερικό του. Παράλληλα αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πολυμέσων και το σύστημα πλοήγησης.

Η τιμή με το 6-ταχυτο μηχανικό κιβώτιο διαμορφώνεται στα 20.000 ευρώ και στα 23.320 ευρώ με το αυτόματο 6αρι.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Performance KitToyota 86

Related Articles

Ηλιακά πάνελ σκεπάζουν τις εγκαταστάσεις της Nissan

Ολόκληρη την τεράστια οροφή στο Κέντρο Ανταλλακτικών της που βρίσκεται στην Ολλανδία αποφάσισε να καλύψει με ηλιακά πάνελ η Nissan.

Ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα το νέο Tesla Roadster (video)

Σοκ και δέος προκαλεί η αποκάλυψη του νέου Tesla Roadster, του οποίου οι επιδόσεις φέρνουν σε «αμηχανία» πολλά πανίσχυρα supercars.

Το πλουσιότερο εξοπλιστικά SsangYong Tivoli

Πιο πλήρης από ποτέ είναι ο εξοπλιστικός κατάλογος του SsangYong Tivoli, χάρη στη νέα έκδοση ονόματι Ultimate. Τι παραπάνω προσφέρει