Breaking News

Το νέο Kia Ray σε σκίτσα

Το νέο Kia Ray σε σκίτσα

Πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά το 2007 η Kia έχει δεσμευτεί ότι θα μας παρουσιάσει το νέο Ray.

Προφανώς δε γνωρίζετε το εν λόγω μοντέλο, καθώς διατίθεται στην αγορά της Νότιας Κορέας. Αυτό που σίγουρα δε γνωρίζετε όμως είναι ότι το υφιστάμενο Ray ήταν το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο με μπαταρία της Kia.

Συγκεκριμένα διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 16.4 kWh με την αυτονομία του να φτάνει τα 138 χλμ. με μια μόνο φόρτιση. Παράλληλα το Ray διατίθεται και με τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.000 κ.εκ. αλλά και με σύστημα υγραεριοκίνησης.

H Kia λοιπόν δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook δυο σκίτσα που δείχνουν το εμπρός και πίσω τμήμα της νέας γενιάς Ray. Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα είναι το τετραγωνισμένο σχήμα της καμπίνας του, τους στρογγυλούς προβολείς ομίχλης, την κάθετη μάσκα και τα Led φώτα ημέρας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
KiaRay

Related Articles

Το νέο Suzuki Swift έφτασε Ελλάδα – Οι τιμές και ο εξοπλισμός του (φωτογραφίες)

H τέταρτη γενιά του Suzuki Swift διατίθεται πλέον στη χώρα μας και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε τις τιμές του.

To νέο Ford Focus πιο ολοκληρωμένο από ποτέ (video)

H Ford προχώρησε στην προγραμματισμένη αποκάλυψη του νέου Focus, το οποίο στην τέταρτη γενιά του πλέον προσφέρεται με ποικιλία κίνητρων,

Εξαρτήματα στα μελλοντικά Ford ίσως να φτιάχνονται από κλαδιά και φύλλα ελαιόδεντρων (φωτογραφίες)

Φιλικότερη προς το περιβάλλον προσπαθεί διαρκώς να γίνεται η Ford, όχι μόνο μέσω της ηλεκτροκίνησης, αλλά και με την αναζήτηση