Breaking News

Πωλείται μια καμένη Ferrari 512 BB

Πωλείται μια καμένη Ferrari 512 BB

Τι και αν η συγκεκριμένη Ferrari 512 BB (Berlinetta Boxer) παραδόθηκε σχεδόν ολόκληρη στις φλόγες, αυτό δεν την εμποδίζει να βγει σε δημοπρασία και να ζητήσει μάλιστα και ένα υψηλό ποσό.

Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι η καμένη 512 BB θα πιάσει σχεδόν 34.000 ευρώ. Η  μόνη σκέψη που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι θα πουληθεί για ανταλλακτικά, ωστόσο όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες το πίσω τμήμα του κινητήρα της και το εσωτερικό της έχουν γίνει στάχτες.

Αναφορικά με την 512 BB θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η παραγωγή της διήρκησε από το 1976 έως το 1981, ενώ κατασκευάστηκαν μόλις 929 αντίτυπα της. Τροφοδοτούνταν από έναν V12 επίπεδο κινητήρα 4.9 λίτρων, ο οποίος συνδυάζονταν με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Η  Ferrari Berlinetta Boxer ήταν η διάδοχος της 365 GTB/4, ενώ αντικαταστάθηκε από την Testarossa.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
365 GTB/4512 BBFerrariTestarossa

Related Articles

Στάχτες έγινε μια Ferrari F12tdf

Αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι ότι απέμεινε από μια Ferrari F12tdf. Από τις μόλις 799 F12tdf που είχε

Ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής αγόρασε τη νέα Porsche Cayenne Turbo Coupe;

Mέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter η Porsche Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κόκε απέκτησε τη νέα Cayenne

Τι κοινό έχει ένα μαχητικό αεροσκάφος με τη Lamborghini Aventador SVJ; (video)

Δεν είναι μόνο ένα αλλά πολλά τα κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί να εντοπίσει κανείς ανάμεσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος F-35