Breaking News

Ατύχημα εντός πίστας για την Porsche 911 GT2 RS

Ατύχημα εντός πίστας για την Porsche 911 GT2 RS

Καμαρωτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση μπήκε η συγκεκριμένη πράσινη Porsche 911 GT2 RS στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά αποχώρησε από εκεί πάνω σε γερανό, έπειτα από μια έξοδο που είχε.

Ευτυχώς τα «τραύματα» της 911 GT2 RS δείχνουν επιπόλαια και εντοπίζονται στο εμπρός αριστερό φωτιστικό σώμα, στο φτερό και στον προφυλακτήρα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το ατύχημα, αν δηλαδή οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα, απειρία του οδηγού ή σε κάποιο εξωτερικό παράγοντα.

Απαρηγόρητος θα είναι σίγουρα ο ιδιοκτήτης της 911 GT2 RS όχι μόνο για το κόστος της επισκευής, αλλά και για το γεγονός ότι την αγόρασε μόλις πριν από τρεις μέρες, επομένως δεν πρόλαβε να τη χαρεί.

Μάλιστα ταξίδεψε από τη Δανία στη Γερμανία για να παραλάβει τη νέα του 911 GT2 RS και προφανώς σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να τη δοκιμάσει μέσα στη θρυλική πίστα.

Η 911 GT2 RS τροφοδοτείται από τον εξελιγμένο εξακύλινδρο κινητήρα των 3.8 λίτρων που έχει ισχύ 700 ίππων, συνεργάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, ενώ ο πίνακας των επιδόσεων της αναγράφει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
911 GT2 RSPorscheΝίρμπουργκρινγκ

Related Articles

Δυο εκατομμύρια Porsche έχουν κατασκευαστεί σε αυτό το εργοστάσιο – Μια Panamera έφερε το νέο ρεκόρ (φωτογραφίες)

Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες η Porsche αποκάλυψε την τρίτη γενιά της Panamera, ενώ πλέον η γερμανική εταιρεία των supercars

«Κλωτσιές» από Lamborghini έφαγε αυτό το βαν (video)

Μέσα σε λίγες μέρες βλέπουμε και δεύτερο ατύχημα με πρωταγωνίστρια Lamborghini. Υπενθυμίζουμε  ότι πρόσφατα μια Huracan convertible τράκαρε στην Ελβετία,

Πόσο κοστίζει η νέα Ferrari Portofino στην Κίνα;

Απόβαση στην Κίνα έκανε η νέα Ferrari Portofino, ενώ η παρουσίαση της πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση όπου εορταστήκαν και