Breaking News

Πώς πάγωσε ο χρόνος για αυτό το Holden Kingswood ΗΖ του 1979;

Πώς πάγωσε ο χρόνος για αυτό το Holden Kingswood ΗΖ του 1979;

Αν το συγκεκριμένο Holden Kingswood ΗΖ, χρονολογίας του 1979, πωλούνταν στην Ελλάδα και στην αγγελία του αναγράφονταν ότι έχει διανύσει μόνο 900 χιλιόμετρα, θα ήμασταν κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι κάποια κομπίνα έχει γίνει.

Ωστόσο όντως ισχύει ότι το εν λόγω μπλε Holden Kingswood ΗΖ, παρότι είναι 38 ετών, έχει διανύσει μόλις τόσα λίγα χιλιόμετρα. Ανακαλύφθηκε  μέσα σε ένα γκαράζ στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπου παρέμεινε ακίνητο για πολλά χρόνια.

Όταν ο ιδιοκτήτης του Holden Kingswood ΗΖ το αγόρασε, δυστυχώς αρρώστησε βαριά την ίδια περίοδο και δε μπορούσε να το οδηγήσει. Όταν τελικά πέθανε οι κόρες του το εγκατέλειψαν στο γκαράζ.

Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες τόσο το αμάξωμα του Holden Kingswood ΗΖ όσο και το εσωτερικό του είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι τα ελαστικά του δεν είχαν χάσει εντελώς τον αέρα τους.

Ακούραστος, καθώς δούλεψε λίγες ώρες στη ζωή του, είναι και ο V8 κινητήρας των 4.2 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 161 ίππων.


Tags assigned to this article:
HoldenKingswood ΗΖ

Related Articles

To Mazda με τις 4.500 πωλήσεις σε μια μέρα!

To 2020 είναι έτος ορόσημο για τη Mazda, καθώς φέτος γιορτάζει τα 100α της γενέθλια. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ξεφυλλίζοντας

H ιστορία της Fiat στα cabrio ξεκίνησε το 1899

H επέλαση των SUV τα τελευταία χρόνια, σχεδόν έχει εξαφανίσει από το χάρτη τα cabrio μοντέλα, τα οποία όμως πάντα

Κρυφά πολυβόλα πίσω από τους προβολείς της Aston Martin DB5 (video)

Προφανώς το εν λόγω «αξεσουάρ» δεν υπήρχε στην εξοπλιστική λίστα της Aston Martin όταν λάνσαρε την ιστορική DB5. Τοποθετήθηκε για