Breaking News

Σιδερένια μπάρα «σούβλισε» μια Bentley Mulsanne

Σιδερένια μπάρα «σούβλισε» μια Bentley Mulsanne

Απορίες αλλά και τρόμο προκαλεί η εικόνα της συγκεκριμένης Bentley Mulsanne, το αμάξωμα της οποία βλέπουμε ότι έχει διαπεράσει από εμπρός μέχρι πίσω μια σιδερένια μπάρα.

Το βρετανικό υπερπολυτελές μοντέλο κυριολεκτικά «σουβλίστηκε» στη δεξιά του πλευρά, ενώ αναρωτιέται κανείς κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα που είχε αυτή την κατάληξη.

Ανατριχίλα φέρνει η εικόνα της σιδερένιας ράμπας μέσα στην καμπίνα, ειδικά όταν βλέπεις ότι έχει μετατοπίσει το πίσω κάθισμα, το οποίο ελπίζουμε να ήταν κενό τη στιγμή του ατυχήματος.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες, ζημιές έχει πάθει μόνο η δεξιά  πλευρά της Mulsanne με το εμπρός τμήμα να έχει καταστραφεί πλήρως, ωστόσο τα υπόλοιπα σημεία της παρέμειναν ανέγγιχτα. Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κανένας από τους αερόσακους δεν έχει ανοίξει.

Η βαριά πληγωμένη Mulsanne έχει βγει σε δημοπρασία με την αρχική της τιμή να ορίζεται στα 11.230 ευρώ, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης της μάλλον θα πάρει δώρο και τη σιδερένια μπάρα που δεν έχει αφαιρεθεί από μέσα της.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BentleyMulsanne

Related Articles

Μετενσάρκωση της ιστορικής Jaguar Ε-Type στο σώμα της F-Type

Τον ερχόμενο Μάρτιο του 2021 η ιστορική Jaguar Ε-Τype γίνεται 60 ετών, ενώ η βρετανική εταιρεία δε σκοπεύει να το

Οι πέντε πιο ξεχωριστές ταπετσαρίες καθισμάτων σε Porsche (video)

Πέρα από τις επιδόσεις η Porsche πάντα αναζητούσε και το ξεχωριστό στυλ στο εσωτερικό των μοντέλων της, επιλέγοντας προσεκτικά τις

Ψηφιακά τουβλάκια Lego για την Porsche 911 Turbo (video)

Τα όνειρα της παιδικής και της ενήλικης ζωής μπορούν να συνδυαστούν, καθώς οι μικροί μας φίλοι λατρεύουν να παίζουν με