Breaking News

Οι πέντε πιο ξεχωριστές ταπετσαρίες καθισμάτων σε Porsche (video)

Οι πέντε πιο ξεχωριστές ταπετσαρίες καθισμάτων σε Porsche (video)

Πέρα από τις επιδόσεις η Porsche πάντα αναζητούσε και το ξεχωριστό στυλ στο εσωτερικό των μοντέλων της, επιλέγοντας προσεκτικά τις ταπετσαρίες των καθισμάτων.

Στο παρακάτω video θα μάθετε ποιες είναι οι πιο ξεχωριστές ταπετσαρίες που έχει χρησιμοποιήσει η Porsche κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων που κατασκευάζει supercars.

Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη και για το λόγο αυτό ζητήθηκε η βοήθεια της Ικάριας Ουρμπινάτι, η οποία είναι στυλίστρια μόδας στο Χόλυγουντ, ενώ το έργο της διευκόλυναν και δυο ειδικοί από το Porsche Design Studio.

Ας μη χάνουμε άλλο χρόνο λοιπόν, πάμε να δούμε στη θέση νούμερο πέντε από τη δεκαετία του 1980 την ταπετσαρία της 928 με τις καφές και λευκές λωρίδες, ενώ στα προσκέφαλα των καθισμάτων υπάρχει η υπογραφή του Φέρι Πόρσε.

Ακολουθεί στη θέση νούμερο τέσσερα η 911 (G series) με επίσης καφέ ταπετσαρία και λευκές λωρίδες. Η εν λόγω G-Series μάλιστα ήταν η τελευταία 911 με κινητήρα 3.2 λίτρων που κατασκευάστηκε το 1989, ενώ έριξε την αυλαία στην 17χρονη ιστορία της 911 δεύτερης γενιάς.

Καρό σχέδιο με κόκκινο και μπλε χρώμα διέθετε η ταπετσαρία της 911 Turbo “Louise” που βρίσκεται στη θέση νούμερο τρία. Σημειώστε ότι η  911 Turbo “Louise” ήταν η πρώτη με turbo κινητήρα σε αμάξωμα της Carrera.

Mια ανάσα πριν την κορυφή στη θέση νούμερο δυο η ιστορική 901 με αριθμό σασί 57 που είναι η παλιότερη 911 στο μουσείο της Porsche, ενώ η ταπετσαρία της διακοσμείται με μαύρα και άσπρα μικρά τετραγωνάκια που δημιουργούν ένα όμορφο μοτίβο.

Πρώτη αναδεικνύεται η 911 Targa SC με τα πολλά και ασύμμετρα ασπρόμαυρα τετράγωνα της ταπετσαρίας της που θυμίζουν την καρό σημαία του τερματισμού στους αγώνες.



Related Articles

Στα άδυτα του εργοστασίου της Ferrari (video)

Οι πύλες στο εργοστάσιο της Ferrari είναι επτασφράγιστες και δε μπορεί ο  καθένας να δει τι συμβαίνει εκεί όπου δημιουργούνται

Η μάχη της επιτάχυνσης ανάμεσα σε Acura NSX και Tesla Model X (video)

Λένε πως δε μπορείς να συγκρίνεις πορτοκάλια με λεμόνια, όμως στο χώρο του αυτοκινήτου συχνά βλέπουμε κόντρες ανάμεσα σε μοντέλα

Πρώην πιλότος της Formula 1 τράκαρε μια σπάνια McLaren

H McLaren Senna LM θεωρείται ένα από τα πιο συλλεκτικά supercars, καθώς η βρετανική εταιρεία είχε κατασκευάσει μόλις 20 αντίτυπα