Breaking News

Το κινέζικο ηλεκτροκίνητο Qiantu K50 με ηλιακά πάνελ (video)

Το κινέζικο ηλεκτροκίνητο Qiantu K50 με ηλιακά πάνελ (video)

Απόβαση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού κάνει το νέο Qiantu K50, το οποίο πραγματοποιεί την επίσημη πρεμιέρα του στην Αμερική, καθώς δίνει το «παρών» στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της κινέζικης εταιρείας Qiantu Motor. Η διάθεση του στην αμερικάνικη αγορά θα ξεκινήσει το 2020 με τη βοήθεια της Mullen Technologies, η οποία έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια, ενώ θα αναλάβει και την τοπική παραγωγή του νέου Κ50.

Σχεδιαστικά το νέο K50 χαρακτηρίζεται αρκετά δυναμικό, ενώ παρατηρούμε την εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος στα εμπρός φτερά και στις πόρτες του. Ειδική μνεία όμως πρέπει να γίνει και στα ηλιακά πάνελ που είναι τοποθετημένα στην οροφή του νέου Κ50, τα οποία τροφοδοτούν το σύστημα κυκλοφορίας αέρα εξασφαλίζοντας ότι η καμπίνα παραμένει δροσερή ακόμα και στις πιο θερμές θερμοκρασίες.

Στους δυο άξονες του νέου K50 τοποθετείται από ένας ηλεκτροκινητήρας, με την ισχύ του να βρίσκεται στους 402 ίππους, ενώ μέσω του προγράμματος “overclocking” αυξάνεται στους 429 ίππους. Η Qiantu προς το παρόν δε δίνει σαφείς πληροφορίες για τις μπαταρίες του νέου K50, ωστόσο γνωρίζουμε ότι στην αγορά της Κίνας έχουν χωρητικότητα 78 kWh.



Related Articles

Πνίγηκε στη θάλασσα ένα Toyota bZ4X – Μέσα στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπήρχε επιβάτης (βίντεο)

Η θάλασσα έμελλε να γίνει ο υγρός τάφος για το συγκεκριμένο Toyota bZ4X, καθώς ένα λάθος του οδηγού, είχε ως

Skoda έσπασε δυο Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness! (video)

Ιδιαίτερη περήφανη είναι η Skoda για το συγκεκριμένο της μοντέλο, το οποίο κατάφερε να αποσπάσει δυο Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness. Ο

Πόσο κοστίζει το ηλεκτροκίνητο Hyundai Kona;

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ξεκίνησε η Hyundai τη διάθεση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Kona. Αρχικά θα διατίθεται στην Καλιφόρνια και