Breaking News

Πόσες κλήσεις έκοψε η Τροχαία το Μάρτιο;

Πόσες κλήσεις έκοψε η Τροχαία το Μάρτιο;

Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ότι η εντατικοποίηση των ελέγχων από την Τροχαία, είναι από τα σημαντικότερα μέτρα που πρέπει να παρθούν, ώστε να περιοριστούν τα πολλά και σημαντικά ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους.

Στο  πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων λοιπόν που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή της Αττικής, βεβαιώθηκαν 17.299 παραβάσεις, από τις οποίες 594 σε βαθμό πλημμελήματος.

Πιο αναλυτικά οι περισσότερες παραβάσεις, 2.335 στον αριθμό,  αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ ακολουθούν 751 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 618 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εκ των οποίων οι 54 σε βαθμό πλημμελήματος, 566 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 380 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου και 234 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Πατήστε εδώ για να δείτε πόσα θανατηφόρα ατυχήματα είχαμε στη χώρα μας το Μάρτιο.


Tags assigned to this article:
κλήσειςΜάρτιοςΤροχαία

Related Articles

Παιδιά τραβούσαν μια Porsche που μετέφερε έναν αρχιερέα (video)

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για την ορκωμοσία ενός αρχιερέα στο μικρό νησί Γκόζο, το οποίο ανήκει στη Μάλτα. Αφορμή στάθηκε

Πόσοι επιβάτες επιτρέπονται σε Ι.Χ, ταξί, βαν και οχήματα δημόσιων υπηρεσιών;

H ενημέρωση που είχαμε μέχρι τώρα σχετικά με τον αριθμό των επιτρεπόμενων επιβατών σε οχήματα ήταν η εξής. Από 4

Subaru κάνει πόλεμο σε Tesla (video)

Οξύθυμοι οδηγοί κυκλοφορούν δυστυχώς παρά πολλοί στους δρόμους, ενώ μπορούν να γίνουν μέχρι και επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια όταν