Breaking News

Πήδηξαν από το φορτηγό βλέποντας τι έρχεται κατά πάνω τους (video)

Πήδηξαν από το φορτηγό βλέποντας τι έρχεται κατά πάνω τους (video)

Άγιο είχαν δυο άντρες όταν σταμάτησαν το μικρό τους φορτηγό στη δεξιά λωρίδα, μάλλον για να στερεώσουν καλύτερα το φορτίο που μετέφεραν.

Ενώ λοιπόν βρίσκονταν πάνω στην καρότσα είδαν έναν τράκτορα να έρχεται κατά πάνω τους και έτσι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πήδηξαν για να σωθούν. Ο ένας άντρας μάλιστα που πήδηξε από την αριστερή πλευρά της καρότσας ήταν διπλά τυχερός, καθώς εκείνη τη στιγμή ευτυχώς δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο με κίνδυνο να τον παρασύρει.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου οχήματος ο οδηγός του τράκτορα για άγνωστο λόγο άρχισε να κινείται επικίνδυνα αρκετά δεξιά, μέχρι που έπεσε πάνω στο σταματημένο μικρό φορτηγό, το οποίο κυριολεκτικά διέλυσε, ενώ μετά τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκε πάνω στην αριστερή προστατευτική μπάρα.

Είναι πραγματικό θαύμα ότι κανένας δεν τραυματίστηκε από το σοβαρό αυτό τροχαίο ατύχημα που συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Πολωνίας.



Related Articles

Οι πέντε καλύτερες στιγμές της Mercedes στη Formula 1 (video)

Τα τελευταία χρόνια η Mercedes είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον κόσμο της Formula 1, κατακτώντας τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κατασκευαστών και

Να γιατί δεν πρέπει να προσπερνάς μονομιάς έξι αυτοκίνητα (videos)

Απερίσκεπτοι και επικίνδυνοι οδηγοί δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο όπως στο  Κουίνσλαντ της μακρινής Αυστραλίας.

Για λίγα χιλιοστά γλίτωσε αυτή η Porsche 911 GT3 από «τρελό» φορτηγό (video)

To «χάρο» με τα μάτια του είδε ο οδηγός μίας Porsche 911 GT3 μέσα από το μεσαίο καθρέπτη του οχήματος