Breaking News

Το νέο Ford Ranger ρυμούλκησε ταυτόχρονα 15 τροχόσπιτα (video)

Το νέο Ford Ranger ρυμούλκησε ταυτόχρονα 15 τροχόσπιτα (video)

Αρχικά πρέπει να σας πούμε ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε σε καμία περίπτωση να μιμηθείτε το νέο Ford Ranger ρυμουλκώντας με το αυτοκίνητο σας ταυτόχρονα 15 τροχόσπιτα.

Το εγχείρημα που πραγματοποίησε το νέο pickup της μπλε οβάλ εταιρίας έγινε σε προστατευόμενο περιβάλλον και με επαγγελματία οδηγό. Στόχος της Ford ήταν απλά να δείξει τις μεγάλες ικανότητες ρυμούλκησης που διαθέτει το νέο Ranger.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι κανένας οδηγός σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας δε θα ήθελε ποτέ να συναντήσει μπροστά του ένα Ranger να ρυμουλκεί ταυτόχρονα 15 τροχόσπιτα, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το προσπεράσει.

Το εν λόγω Ranger τροφοδοτείται από το δίλιτρο EcoBlue Bi-turbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους και 500 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων.

Έχει επίσημη ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων και ωφέλιμο φορτίο έως 1.250 κιλά, ωστόσο το κομβόι των 15 τροχόσπιτων που έφτανε σε μήκος τα 100 μέτρα εκτιμάται ότι είχε βάρος σχεδόν 20 τόνων.

Σημειώστε ακόμα ότι το νέο Ranger έχει απόσταση 229 χλστ. από το έδαφος, μπορεί να βουτήξει σε νερό βάθους έως 800 χλστ., ενώ διαθέτει σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και κατάβασης σε έδαφος με έντονη κλίση.



Related Articles

Τα Volkswagen Amarok έχουν σώσει 400 ανθρώπινες ζωές

Κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας έχουμε πολλούς θανάτους από πνιγμούς στις παραλίες, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν αποφασίζουν να λάβουν

Πένθος για τους οπαδούς του Nissan Navara

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το Nissan Navara, καθώς η καριέρα του βρίσκεται στη δύση της. Σύμφωνα λοιπόν με

Το Isuzu D-Max Fury έχει μανία με το στυλ

Τι και αν είναι pickup το Isuzu D-Max «πιστεύει» ότι πρέπει να ξεχωρίζει με την εμφάνιση του και για το