Breaking News

Το Isuzu D-Max Fury έχει μανία με το στυλ

Το Isuzu D-Max Fury έχει μανία με το στυλ

Τι και αν είναι pickup το Isuzu D-Max «πιστεύει» ότι πρέπει να ξεχωρίζει με την εμφάνιση του και για το λόγο αυτό ανανεώνει την έκδοση του ονόματι Fury.

Για πρώτη φορά το D-Max Fury εμφανίστηκε πριν από τρία χρόνια, ενώ τώρα επιστρέφει με ακόμα περισσότερο στυλ.

Εξακολουθεί να είναι βαμμένο με την κόκκινη απόχρωση “Magma Red”, πατάει σε γκρι τροχούς 18 ιντσών, η ένδειξη Fury αναγράφεται χαμηλά στις εμπρός πόρτες, γκρι χρώμα έχει και η μάσκα που ενσωματώνει το όνομα της Isuzu με κόκκινη γραμματοσειρά.

Αντίθεση σχηματίζουν οι εξωτερικοί καθρέπτες, τα πλευρικά σκαλοπάτια και οι χειρολαβές των θυρών που είναι σε μαύρο χρώμα.

Στην καμπίνα του D-Max Fury η Isuzu τοποθέτησε γκρι ταπετσαρίες καθισμάτων, κόκκινες ραφές στο τιμόνι, στα πάνελ των θυρών, στο χειρόφρενο και στο λεβιέ ταχυτήτων.

Παράλληλα το D-Max Fury εξοπλίζεται επιπλέον με οθόνη αφής 7 ιντσών, CD player, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό και θύρες USB.

Στη θέση του παραμένει ο twin-turbo πετρελαιοκινητήρας των 2.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η τιμή του D-Max Fury στην αγορά της Βρετανίας διαμορφώνεται περίπου στα 25.000 ευρώ.



Related Articles

Bαν της Hyundai με 405 ίππους κάνει drift (video)

Όταν η Hyundai μας σύστησε το i30 N, το πρώτο της μοντέλο επιδόσεων, μας απέδειξε ότι γνωρίζει πως να αφήνει

Επένδυση 27,4 εκ. ευρώ για τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές η επερχόμενη ηλεκτροκίνηση δε χτυπάει μόνο την πόρτα των επιβατικών αυτοκινήτων αλλά και μεγαλύτερων οχημάτων,

Αυτό το παλιό Toyota Hilux «το πάει το γράμμα»

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, ο παραπάνω τίτλος είναι κυριολεκτικός, καθώς το συγκεκριμένο παλιό Toyota Hilux έχει μετατραπεί