Breaking News

Περιπολικά τράκαραν μεταξύ τους και έπειτα έπεσε πάνω τους ένα φορτηγό (video)

Περιπολικά τράκαραν μεταξύ τους και έπειτα έπεσε πάνω τους ένα φορτηγό (video)

Σημείο καρμανιόλα αποδείχτηκε ένα συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου εξαιτίας της πυκνής ομίχλης και της χιονόπτωσης.

Αρχικά στο εν λόγω σημείο, που φαίνεται ότι έχει κλείσει εξαιτίας του χιονιού, σημειώθηκε η πρώτη σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο να πέφτει πίσω από το προπορευόμενο. Στη συνέχεια τα δυο περιπολικά που κλήθηκαν για να διευκολύνουν την κατάσταση κατέληξαν να τρακάρουν και αυτά μεταξύ τους.

Οι συγκρούσεις όμως δεν τελείωσαν εδώ, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, η ενσωματωμένη κάμερα ενός φορτηγού κατέγραψε τη στιγμή που ο οδηγός του έπεσε πάνω στα δυο ακινητοποιημένα περιπολικά.

Εδώ να αναφέρουμε ότι ορθώς έπραξαν οι αστυνομικοί και δεν βγήκαν από τα περιπολικά αμέσως, καθώς αν το είχαν κάνει πολύ πιθανό να τους είχε παρασύρει το φορτηγό.

Δε γνωρίζουμε σε ποια χώρα έγιναν οι πολλαπλές αυτές συγκρούσεις στο ίδιο σημείο, πάντως είναι σίγουρο ότι πλήττεται από βαρυχειμωνιά.



Related Articles

Προφυλακτήρας από Tesla Model 3 ξηλώθηκε μόνος του (video)

Στιγμές τρόμου και ταλαιπωρία έζησε ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3, καθώς ενώ οδηγούσε κανονικά ξαφνικά ξηλώθηκε ο πίσω προφυλακτήρας.

Πωλήσεις αυτοκινήτων-Πόσο μειώθηκαν τον Ιούλιο;

Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε και ο Ιούλιος για τις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα

Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα (video)

Κόβει την ανάσα το ατύχημα που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου, αν και θα μπορούσε να έχει ακόμα πιο άσχημη τροπή.