Breaking News

Με coupe αισθητική η νέα BMW X2 (video)

Με coupe αισθητική η νέα BMW X2 (video)

Το χαρτοφυλάκιο των crossover της επεκτείνει η BMW, η οποία πρόσθεσε στην πλούσια γκάμα της την ολοκαίνουργια X2.

Πρόκειται για ένα κόμπακτ διαστάσεων crossover, καθώς το μήκος του δε ξεπερνά τα 4.360 χλστ., το πλάτος τα 1.824 χλστ. και το ύψος τα 1.526 χλστ. Σχεδιαστικά τα βλέμματα ελκύει η γραμμή της οροφής που αφήνει coupe «υπονοούμενα», ενώ στις πίσω κολόνες δεσπόζει το έμβλημα της βαυαρικής εταιρίας. Νέας αισθητικής είναι τα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω και η μάσκα της X2, ωστόσο ακόμα και αν δεις απομονωμένα τα εν λόγω τμήματα της θα καταλάβεις ότι προέρχονται από μοντέλο της BMW.

Σημεία αναφοράς στα ενδοτέρα της νέας X2 αποτελεί η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη των 6,5 ή 8,8 ιντσών, ο ατμοσφαιρικός κρυφός LED φωτισμός και το προαιρετικό head-up display. Σημειώστε ακόμα ότι το πορτμπαγκάζ της προσφέρει από 470 έως 1.355 λίτρα.

Αρχικά η νέα X2 θα διατίθεται με δίλιτρο βενζινοκινητήρα TwinPower Turbo 192 ίππων στην έκδοση sDrive20i, αλλά και με επίσης δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα 190 και 231 ίππων στις εκδόσεις xDrive20d και xDrive25d αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την BMW η νέα X2 απευθύνεται σε νέους και δραστήριους ανθρώπους που δίνουν έμφαση στον ορισμό της εξατομίκευσης, αγαπούν τη διασκέδαση πίσω από το τιμόνι, ενώ δε θέλουν περιορισμούς στην πρακτικότητα.

Γνωρίστε καλύτερα τη νέα X2 μέσα από το παρακάτω video και το φωτογραφικό υλικό.


Tags assigned to this article:
BMWX2

Related Articles

To εσωτερικό του Infiniti QX50 είναι ένα από τα δέκα καλύτερα

Στη  φετινή λίστα με τα δέκα καλύτερα εσωτερικά αυτοκίνητων βρίσκεται το Infiniti QX50, καθώς ξεχώρισε για τη σχεδίαση στα ενδότερα

Κοιμόνταν στην καρότσα του Nissan Navara

Ο 78χρονος σήμερα Ρίτσαρντ Χορ δεν αντιμετώπισε πότε του πρόβλημα στέγασης, η μόνη ανάγκη που είχε ήταν να ταξιδεύει πολύ.

Δείτε το Renault Megane R.S. να φτάνει τα 237 χλμ./ώρα (video)

Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το νέο Megane R.S. δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή από την Renault, ωστόσο