Breaking News

Γιατί αυτό το Fiat 500C πουλήθηκε 50.000 ευρώ;

Γιατί αυτό το Fiat 500C πουλήθηκε 50.000 ευρώ;

Με τα ίδια λεφτά θα μπορούσε κανείς να αγοράσει ένα πιο πολυτελές και γρήγορο αυτοκίνητο, όμως κάποιος επέλεξε να τα διαθέσει για το Fiat 500C.

Ο λόγος; Το εν λόγω 500C Missoni Εdition φέρει την υπογραφή εξατομίκευσης του οίκου Garage Italia, ενώ δημοπρατήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Η τιμή του έφτασε τα 50.000 ευρώ διότι προσφέρθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα δόθηκαν στον αμερικάνικο οργανισμό  amfAR, ο οποίος ερευνά την καταπολέμηση του AIDS.

Η πολύχρωμη επένδυση στο cabrio αμάξωμα του 500C είναι εμπνευσμένη από την εταιρεία μόδας Missoni, ενώ φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Άντζελα Μισόνι. Το ίδιο πολύχρωμο μοτίβο επικρατεί και στο εσωτερικό του 500C, καθώς το συναντάμε στα καθίσματα, στα πατάκια, στο λεβιέ ταχυτήτων και στο τιμόνι.

Τέλος, θα πρέπει να πούμε ότι δημιουργήθηκε μόνο ένα 500C Missoni Εdition, επομένως έχει και συλλεκτική αξία…


Tags assigned to this article:
500C Missoni ΕditionFiat

Related Articles

Ένα Jeep Wrangler με κινητήρα από Dodge Viper

Όταν σκέφτεται κανείς ένα ικανό εκτός δρόμου όχημα, τότε σίγουρα στο μυαλό του έρχεται το Jeep Wrangler, ενώ όταν αναζητά

Το ρομπότ της Ford που χρησιμοποιεί το κάθισμα 25.000 φόρες (video)

Καθημερινά περνάμε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μας και για το λόγο αυτό η Ford φροντίζει τουλάχιστον η παραμονή μας

Lada έκαναν δυο ρεκόρ ταχύτητας πάνω σε παγωμένη λίμνη!

To 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταχύτητας “Baikal mile 2023” πραγματοποιήθηκε στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη, από 7 έως 11 Μαρτίου. Η εν