Breaking News

Αυτοκίνητο από χιόνι μπέρδεψε αστυνομικούς

Αυτοκίνητο από χιόνι μπέρδεψε αστυνομικούς

Μια γκάφα αστυνομικών στο Μόντρεαλ πρέπει να τους προκάλεσε αρχικά αμηχανία και στη συνέχεια άφθονο γέλιο.

Τι ακριβώς συνέβη; Η έντονη χιονόπτωση στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά έδωσε την ιδέα στον 33χρονο Σάιμον να ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο. Χρησιμοποιώντας λοιπόν μια μεγάλη ποσότητα χιονιού έφτιαξε ένα αντίγραφο αυτοκινήτου με αυτό, ενώ τοποθέτησε και έναν υαλοκαθαριστήρα στο παρμπρίζ.

Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες ήταν τόσο αληθοφανές που έκανε τους αστυνομικούς να κατέβουν από το περιπολικό για να του κόψουν κλίση, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν σταθμευμένο παράνομο.

Σύντομα κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο καλυμμένο με χιόνι, αλλά για ένα αυτοκίνητο κατασκευασμένο με χιόνι. Μάλιστα άφησαν και ένα γραπτό σημείωμα πάνω στο γλυπτό από χιόνι, λέγοντας στο Σάιμον «μας έφτιαξες τη νύχτα».

Την επόμενη μέρα το πρωί το αυτοκίνητο από χιόνι είχε απομακρυνθεί από το σημείο όχι βέβαια από γερανό της αστυνομίας, αλλά από εκχιονιστικό όχημα που καθάριζε το δρόμο.



Related Articles

Η Τροχαία εντόπισε 1.224 παραβάσεις στην Κρήτη

Για ακόμα μια φορά μέσα από τους στοχευμένους ελέγχους της Τροχαίας αποδεικνύεται ότι οδική ασφάλεια στην Κρήτη βρίσκεται σε αρκετά

Η άτυχη στιγμή ενός Ford Focus στην πίστα (video)

Όχι και τόσο ευχάριστη κατάληξη είχε η γρήγορη βόλτα που αποφάσισε να κάνει ο οδηγός ενός Ford Focus στη γνωστή

Απέφυγε στο τσακ νταλίκα που εξετράπη από το αντίθετο ρεύμα (video)

Σίγουρα είναι μεγάλο σοκ να οδηγείς στον αυτοκινητόδρομο και ξαφνικά από το αντίθετο ρεύμα να βλέπεις να έρχεται κατά πάνω