Breaking News

Αυτοκίνητο από χιόνι μπέρδεψε αστυνομικούς

Αυτοκίνητο από χιόνι μπέρδεψε αστυνομικούς

Μια γκάφα αστυνομικών στο Μόντρεαλ πρέπει να τους προκάλεσε αρχικά αμηχανία και στη συνέχεια άφθονο γέλιο.

Τι ακριβώς συνέβη; Η έντονη χιονόπτωση στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά έδωσε την ιδέα στον 33χρονο Σάιμον να ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο. Χρησιμοποιώντας λοιπόν μια μεγάλη ποσότητα χιονιού έφτιαξε ένα αντίγραφο αυτοκινήτου με αυτό, ενώ τοποθέτησε και έναν υαλοκαθαριστήρα στο παρμπρίζ.

Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες ήταν τόσο αληθοφανές που έκανε τους αστυνομικούς να κατέβουν από το περιπολικό για να του κόψουν κλίση, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν σταθμευμένο παράνομο.

Σύντομα κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο καλυμμένο με χιόνι, αλλά για ένα αυτοκίνητο κατασκευασμένο με χιόνι. Μάλιστα άφησαν και ένα γραπτό σημείωμα πάνω στο γλυπτό από χιόνι, λέγοντας στο Σάιμον «μας έφτιαξες τη νύχτα».

Την επόμενη μέρα το πρωί το αυτοκίνητο από χιόνι είχε απομακρυνθεί από το σημείο όχι βέβαια από γερανό της αστυνομίας, αλλά από εκχιονιστικό όχημα που καθάριζε το δρόμο.



Related Articles

Έτσι θα είναι τα ιπτάμενα ταξί του μέλλοντος (video)

Τα φλας των φωτογράφων στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ μπορεί να αστράφτουν πάνω στα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, ωστόσο αξίζει την

Πέταξε κατά λάθος στα σκουπίδια ένα Subaru Forester – Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε την οδηγό

Με τη μούρη χωμένο μέσα σε ένα δημοτικό συμπιεστή απορριμμάτων κατέληξε αυτό το Subaru Forester. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο

Προσλήψεις μηχανικών αυτοκινήτων και φανοποιείων από την Ελληνική Αστυνομία (video)

Στην ανακοίνωση πρόσληψης 14 ατόμων τεχνικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (μηχανικοί αυτοκινήτων-δικύκλων, φανοποιών, οικοδόμων, σιδεράδων-αλουμινάδων) προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.