Breaking News

Το Nissan Navara εξερεύνα αρχαιολογικούς χώρους

Το Nissan Navara εξερεύνα αρχαιολογικούς χώρους

Ρόλο ξεναγού έχει αναλάβει το Nissan Navara στη Βραζιλία, καθώς έργο του είναι να αναδείξει τα αρχαιολογικά αξιοθέατα της χώρας.

Το ιαπωνικό pickup συμμετέχει στην εκστρατεία της Nissan με τίτλο «έρευνα στη βραζιλιάνικη καταγωγή» και επισκέπτεται χώρους που έχουν αναγνωριστεί για την αρχαιολογική τους αξία από τα Ηνωμένα Έθνη και προσελκύουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Βραζιλία έχουν ανακαλυφτεί ζωγραφιές σε σπηλιές που μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία πριν από 12.000 χρόνια. Ένας στόλος από Navara έχουν αναλάβει να μεταφέρουν δημοσιογράφους και καλεσμένους πίσω στο χρόνο κάνοντας στάση στις πολιτείες Μίνας Γκεράις και Πιαουί.

Το Navara βρίσκεται στη δωδέκατη γενιά του, στην αγορά της Βραζιλίας έχει το όνομα Frontier, ενώ πωλείται σε 33 χώρες της Λατινικής Αμερικής.


Tags assigned to this article:
FrontierNavaraNissan

Related Articles

Οι Alfa Romeo γίνονται πιο σπορ και hi-tech

Τη νέα έκδοση B-Tech για τις Giulia, Stelvio και Giulietta λανσάρει η Alfa Romeo σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές. Ας δούμε

Alfa Romeo: H dream team των μηχανικών της έχουν αναλάβει τη νέο Milano – Πότε θα την έχουν έτοιμη (φωτογραφίες)

Η επερχόμενη Alfa Romeo Milano δέχεται αυτή την περίοδο τις τελευταίες «πινελιές» εξέλιξης στη θρυλική πίστα δοκιμών Balocco Proving Ground.

Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα το 2020;

Η πανδημία του Covid-19, όπως ήταν αναμενόμενο, επηρέασε πέρυσι την εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, η οποία προσπαθούσε να κάνει βήματα προόδου