Breaking News

Οι Alfa Romeo γίνονται πιο σπορ και hi-tech

Οι Alfa Romeo γίνονται πιο σπορ και hi-tech

Τη νέα έκδοση B-Tech για τις Giulia, Stelvio και Giulietta λανσάρει η Alfa Romeo σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Ας δούμε πρώτα που διαφοροποιούνται εμφανισιακά τα ιταλικά μοντέλα με την εν λόγω έκδοση.  Σύμφωνα με την Alfa Romeo οι Giulia και Stelvio B-Tech διακρίνονται για το σκούρο γυαλιστερό ένθετο στη χαρακτηριστική τους μάσκα σχήματος “V”, ενώ αντίστοιχο διακοσμητικό ένθετο έχει τοποθετηθεί στους πλευρικούς καθρέπτες και στις εξατμίσεις. Στο ίδιο τόνο είναι οι ράγες οροφής και χαμηλά ο πίσω προφυλακτήρας της Stelvio B-Tech.

Παράλληλα η Giulia B-Tech διαθέτει προφυλακτήρες με επιθετικότερη σχεδίαση τους οποίους δανείζεται από την έκδοση Veloce. Οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες των Giulia, Stelvio και Giulietta B-Tech είναι 18, 19 και 20 ιντσών.

Στις εξοπλιστικές τους λίστες συναντάμε σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,8 ιντσών, Adaptive Cruise Control, bi-xenon προβολείς και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Περνάμε στο ταμείο τώρα όπου για την Giulietta B-Tech στην αγορά της Γερμανίας πρέπει να καταβάλει ο αγοραστής 26.500 ευρώ, για την Giulia B-Tech 42.000 ευρώ και για την Stelvio B-Tech 49.000 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Alfa RomeoB-TechGiuliaGiuliettaStelvio

Related Articles

Στους δρόμους 300.000 Citroen C3

Με την επιτυχία έχει συνδέσει το όνομά του το Citroen  C3, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία των πωλήσεων του.

Νέα Lamborghini SCV12: Με τον ισχυρότερο ατμοσφαιρικό κινητήρα (video)

Το νέο μοντέλο της Lamborghini ονομάζεται SCV12, ενώ πρόκειται για ένα hypercar, η τεράστια δύναμη του οποίου θα εκτονώνεται αποκλειστικά

Πόσα Lada έχουν πουληθεί το 2020;

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη, μεταξύ άλλων και για τις πωλήσεις αυτοκινήτων, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει καταρρακώσει