Breaking News

Περιπολικό μια Chevrolet Corvette Stingray με ποινικό μητρώο (video)

Περιπολικό μια Chevrolet Corvette Stingray με ποινικό μητρώο (video)

Από μεταφορικό μέσο για παράνομες δραστηριότητες αυτή η Chevrolet Corvette Stingray μετατράπηκε σε όργανο της τάξης και του νόμου.

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά την ενδιαφέρουσα ιστορία αυτή της Corvette Stingray. Το 2016 το συγκεκριμένο supercar κατασχέθηκε από την αστυνομία της Γουατεμάλα, καθώς άνηκε σε έναν έμπορο ναρκωτικών. Η Corvette Stingray όμως δεν έμεινε σκονισμένη στο υπόγειο κάποιου γκαράζ της αστυνομίας, αλλά μετατράπηκε σε περιπολικό.

Η τοπική αστυνομία το έβαψε στα χρώματα της που είναι το μπλε, το κίτρινο και το λευκό και της τοποθέτησε ασύρματο και φάρο. Διευκρινίζεται ότι δε θα χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς λόγους, αλλά θα βγει κανονικά για νυχτερινές περιπολίες, κυρίως στην περιοχή που βρίσκεται κοντά το Διεθνές Αεροδρόμιο της χώρας.


Tags assigned to this article:
ChevroletCorvette Stingray

Related Articles

Το λεωφορείο Toyota Sora κινείται με υδρογόνο

Η Toyota επεκτείνει την ιδέα της υδρογονοκίνησης και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο λεωφορείο Sora. Σύμφωνα με την

Το πιο γρήγορο περιπολικό Skoda Octavia

Όταν ακούμε στην Ελλάδα το όνομα της Skoda Octavia στο μυαλό μας κατευθείαν έρχονται τα ταξί και τα περιπολικά. Στην

Η Peugeot σχεδιάζει τώρα και για σκάφη

Έχουμε δει την Peugeot να κατασκευάζει, πέρα από αυτοκίνητα, ποδήλατα και σκούτερ, ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε ασχοληθεί με