Breaking News

Μεγάλο κοντέινερ έπεσε από φορτηγό εν κινήσει (video)

Μεγάλο κοντέινερ έπεσε από φορτηγό εν κινήσει (video)

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας οδηγός όταν από το προπορευόμενο φορτηγό έφυγε το μεγάλο κοντέινερ που κουβαλούσε.

Το απίστευτο από συμβάν καταγράφηκε από την ενσωματωμένη κάμερα του αυτοκίνητου. Ωστόσο η κάμερα κατέγραψε και τις αιτίες του ατυχήματος. Ο οδηγός του φορτηγού αρχικά πέρασε κάτω από μια χαμηλή, για το ύψος του κοντέινερ, γέφυρα ωστόσο αυτό δεν τον πτόησε και αντί να κάνει δεξιά και να ελέγξει τις ζημιές στη συγκράτηση του κοντέινερ συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Λίγο αργότερα συνάντησε δεύτερη γέφυρα με το ίδιο ύψος και έτσι προκλήθηκε και ακόμα μια σύγκρουση. Τότε το κοντέινερ υποχώρησε από το τρέιλερ του φορτηγού και έπεσε πάνω στη βρεγμένη άσφαλτο στριφογυρνώντας. Ευτυχώς δε χτύπησε κάποιο διερχόμενο όχημα.

Δε γνωρίζουμε που έγινε το εν λόγω περιστατικό ωστόσο είναι σίγουρο ότι οδηγός του φορτηγού θα υποστεί τις συνέπειες για την απροσεξία του.


Tags assigned to this article:
κοντέινερπτώσηφορτηγό

Related Articles

Αλλάζει από σήμερα το όριο επιβατών στα οχήματα-Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

Από σήμερα, 25 Ιανουαρίου 2021, και ώρα 06:00, αλλάζει, για ακόμα μια φορά, ο αριθμός των μέγιστων επιτρεπόμενων επιβατών στα

Αυτό συμβαίνει όταν το παρακάνεις στο φόρτωμα (video)

Υπάρχουν δυο λόγοι που οδηγούν σε πλήρη αποτυχία όταν μεταφέρεις με το όχημα σου μεγάλο φορτίο. Ο πρώτος είναι να

Με ποιο τρόπο η Nissan προστατεύει τις τσιτάχ; (video)

Η άγρια φύση έχει βρει ένα σύμμαχο στο «πρόσωπο» της Nissan, καθώς η ιαπωνική εταιρεία προστατεύει τον πληθυσμό των τσιτάχ.