Breaking News

Δυο Honda συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα ανετράπη (video)

Δυο Honda συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα ανετράπη (video)

Η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη, όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μέσα από το παρακάτω video.

Το μοιραίο λάθος λοιπόν έγινε σε μια κεντρική διασταύρωση από τον οδηγό ενός Honda Accord, ο οποίος μάλλον δεν είχε την υπομονή να περιμένει μέχρι το φανάρι να γίνει πράσινο ή ίσως λόγω αυξημένης ταχύτητας να μην πρόσεξε ότι ήταν κόκκινο.

Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί σφοδρά πλαγιομετωπικά με ένα Honda Element, το οποίο αναποδογύρισε και σύρθηκε με την οροφή του για λίγα μέτρα πάνω στην άσφαλτο.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, ενώ αμφότερα τα Honda φαίνεται ότι έχουν υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές. Πληροφορίες για το αν υπήρξαν σοβαρά τραυματίες εντός του Honda Εlement δεν είναι γνωστές, ενώ ο οδηγός του Accord φορούσε τουλάχιστον τη ζώνη ασφαλείας παρά την επιπόλαια οδήγηση του.



Related Articles

Ποιος κορωνοϊός; 701 νεκροί από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα το 2019

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε καθημερινά τον αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας από την πανδημία του κορωνοϊού (covid-19). Ωστόσο

Κάθισμα τουαλέτας για τροχό αυτοκινήτου

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Ρώσος, ο οποίος θέλησε να βρει λύση στο πρόβλημα της άμεσης ανάγκης για τουαλέτα όταν

Πινακίδα εξφενδονίστηκε στο παρμπρίζ περιπολικού (video)

Σας έχει τύχει ποτέ να περπατάτε μια βροχερή μέρα και κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο που περνάει με ταχύτητα να πετάξει πάνω