Breaking News

Μοτοσικλετιστής σταμάτησε ληστή (video)

Μοτοσικλετιστής σταμάτησε ληστή (video)

Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν σταματημένοι στο φανάρι και βλέπατε κάποιον να αρπάζει μια τσάντα μέσα από το ανοιχτό παράθυρο ενός αυτοκινήτου;

Ο αναβάτης μιας μοτοσυκλέτας που έγινε μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού έσπευσε να βοηθήσει όπως θα δείτε και στο παρακάτω video. Ένας άντρας λοιπόν επιχείρησε να βουτήξει από το κάθισμα του λευκού Kia Picanto ένα χαρτοφύλακα. Τότε ο μοτοσικλετιστής χωρίς δεύτερη  σκέψη ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε ελαφρά τον κλεφτή, ο οποίος έπεσε στην άσφαλτο.

Έπειτα σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει, αλλά ο μοτοσικλετιστής τον καταδίωξε. Πεζός όμως ο κλέφτης είχε το πλεονέκτημα των ταχύτερων ελιγμών  και τράπηκε σε φυγή. Ο χαρτοφύλακας όμως του έπεσε από τα χέρια και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το περιστατικό συνέβη σε μια πόλη της νότιας Αφρικής, όπου όπως καταλαβαίνουμε ανάλογα κρούσματα πρέπει να είναι συνηθισμένα.



Related Articles

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών μπαταριών από φορτηγά

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε 38χρονο ημεδαπό. Ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να αφαιρέσει

Suzuki Jimny κόβει δρόμο από αερογέφυρα πεζών! (video)

Είναι από τα περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν συμβεί στην Ελλάδα, καθώς δε φημιζόμαστε για την οδική

Χριστούγεννα: Πόσοι οδηγοί πιάστηκαν να οδηγούν πιωμένοι;

Το χριστουγεννιάτικο δώρο τους θα ξοδέψουν πάνω από 480 οδηγοί, για να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επέβαλε η Τροχαία