Breaking News

Ο πιο ατζαμής οδηγός με Lexus (video)

Ο πιο ατζαμής οδηγός με Lexus (video)

Λάθη πίσω από το τιμόνι όλοι κάνουμε, το θέμα όμως είναι να μην ιδιαίτερα επικίνδυνα για εμάς και τους άλλους χρήστες των δρόμων.

Ο οδηγός ενός Lexus που θα δείτε στο παρακάτω video ωστόσο μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα διέπραξε τρία συνεχόμενα σοβαρά λάθη, αλλά ευτυχώς παρότι ήταν τόσο ατζαμής, καθαρά από τύχη δεν προκάλεσε κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Αρχικά λοιπόν θα δείτε το Lexus να αλλάζει λωρίδα χωρίς προηγουμένως ο οδηγός του να ελέγξει τον πλευρικό δεξί καθρέφτη και παραλίγο να γινόταν πλευρική σύγκρουση με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο αφηρημένος οδηγός κόντεψε να περάσει διασταύρωση με κόκκινο φανάρι, ενώ όταν το συνειδητοποίησε έκανε όπισθεν χωρίς να κοιτάξει το μεσαίο καθρέφτη και έτσι κόντεψε να παρασύρει μια κοπέλα που περνούσε πίσω από το Lexus στη διάβαση πεζών.

Σας έχει τύχει να συναντήσετε στους δρόμους τέτοιους «ταλαντούχους» οδηγούς όπως αυτός του Lexus;


Related Articles

Δείτε πως απέφυγε δυο φορές σύγκρουση ένα Honda Accord (video)

Η ψυχραιμία, τα σωστά αντανακλαστικά και η γνώση χειρισμού του αυτοκινήτου αποδείχτηκαν σωτήρια για τον οδηγό ενός Honda Accord που

Μετωπική σύγκρουση Porsche Cayenne και Skoda Fabia με ένα νεκρό (video)

Συγκλονίζει το video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα σε αυτοκίνητο και δείχνει πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Εδώ ξηλώνονταν κλεμμένες μοτοσυκλέτες για να γίνουν ανταλλακτικά (video)

O φόβος και ο τρόμος είχε γίνει για τους ιδιοκτήτες δικύκλων στην Πάτρα ένας άντρας, καθώς σύμφωνα με την Ελληνική