Breaking News

Τα Range Rover δε ξέρουν κολύμπι (video)

Τα Range Rover δε ξέρουν κολύμπι (video)

Στο μυαλό μας έχουμε άρρηκτα συνδεδεμένα τα Range Rover ως οχήματα παντός εδάφους, είναι όμως έτσι;

Κατά μια έννοια ναι, καθώς τα καταφέρνουν σε χώμα, βράχια, λάσπες, ανηφόρες-κατηφόρες και σε όλα τα φυσικά εμπόδια που βρίσκονται όμως στο έδαφος. Όπως είναι λογικό λοιπόν ακόμα και ένα Range Rover δύσκολα μπορεί να ξεκολλήσει αν πλησιάσει πολύ κοντά σε μια παραλία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα το μαύρο Range Rover παρασύρθηκε από τα κύματα λίγα μέτρα μέσα στην παραλία και ο απεγκλωβισμός του έγινε πολύ δύσκολος.

Επιστρατεύτηκαν δυο γερανοί για να το ανασύρουν από τη θάλασσα, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι το νερό του έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Το περιστατικό αυτό συνέβη σε παραλία που βρίσκεται στο Suffolk της Βρετάνιας, ενώ άγνωστο παραμένει πως ακριβώς το Range Rover έκανε βουτιά.


Tags assigned to this article:
Range RoverSuffolkθάλασσα

Related Articles

Πάνω από 9.000 τροχονομικές παραβάσεις τον Ιανουάριο

H Ελληνική Αστυνομία τους τελευταίους μήνες είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο παραβάσεων των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού. Παράλληλα όμως

Τρίπολη: Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε μπροστά σε κάδους – Του άφησαν σκουπίδια πάνω στο αυτοκίνητο ως «πρόστιμο» (φωτογραφίες)

Δυστυχώς οι Έλληνες οδηγοί έχουμε την κακή συνήθεια να παρκάρουμε κυριολεκτικά όπου μας βολεύει, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τα προβλήματα που

Πάνω από 4.600 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και αλκοόλ

«Παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, ωστόσο οι απόγονοι τους φαίνεται ότι δεν εφαρμόζουν αυτήν τη συμβουλή, τουλάχιστον όταν οδηγούν.