Breaking News

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Στην πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που θα προσφέρει το A1 δεύτερης γενιάς εστιάζει η Audi.

H γερμανική εταιρία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους αναφέρει ότι οι ζάντες, η οροφή και τα μαρπσιέ του νέου A1 θα μπορούν να βαφτούν με διαφορετικές αποχρώσεις.  Σε σχετικό video που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter διακρίνουμε τα Led εμπρός φώτα του νέου A1, την κίτρινη απόχρωση του αμαξώματος, το λογότυπο S-Line στο εμπρός φτερό και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Αναφορικά με τη γκάμα κινητήρων του νέου A1 αναμένουμε να τοποθετηθεί κάτω από το καπό του ο τρικύλινδρος βενζίνης του ενός λίτρου απόδοσης113 ίππων και ο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων με ισχύ 148 ίππων. Ο 1.6 TDI πετρελαιοκινητήρας θα αντικατασταθεί μάλλον από έκδοση φυσικού αερίου CNG.

Το ισχυρότερο S1 ενδέχεται να παίρνει ζωή από τετρακύλινδρο turbo κινητήρα δυο λίτρων απόδοσης 250 ίππων. Σημειώστε ακόμα ότι το νέο A1 θα είναι δομημένο πάνω στην πλατφόρμα  MQB A0 του Ομίλου Volkswagen.


Tags assigned to this article:
A1AudiVolkswagen

Related Articles

Ατύχημα με 180 χλμ./ώρα για αγωνιστικό Hyundai-Σώθηκε το πλήρωμα (video)

Οι θεατές του ράλι Μόντε Κάρλο έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν είδαν το αγωνιστικό Hyundai i20

Το νέο ηλεκτρικό Renault 5 με τιμή 25.000 ευρώ και αυτονομία 400 χλμ. – Πότε θα αποκαλυφτεί; (φωτογραφίες)

Το εμβληματικό Renault 5 θα επιστρέψει στη γκάμα της γαλλικής εταιρείας, προσαρμοσμένο όμως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, καθώς θα

Γιατί αυτό το Mazda 626 του 1987 κοστίζει 17.000 ευρώ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα παλιό αυτοκίνητο να πωλείται σε υψηλή τιμή, επειδή έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα