Breaking News

Η άτυχη στιγμή ενός Ford Focus στην πίστα (video)

Η άτυχη στιγμή ενός Ford Focus στην πίστα (video)

Όχι και τόσο ευχάριστη κατάληξη είχε η γρήγορη βόλτα που αποφάσισε να κάνει ο οδηγός ενός Ford Focus στη γνωστή πίστα του Νίρμπουργκρινγκ που βρίσκεται στη Γερμανία.

Το μαύρο Focus δεύτερης γενιάς λοιπόν που θα δείτε στο παρακάτω video σε μια αριστερή στροφή της πίστας ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, πλαγιολίσθησε, πέρασε ξυστά μπροστά από ένα SEAT Leon και αφού έκανε στροφή 180 μοιρών έπεσε με το πλάι στις προστατευτικές μπάρες.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το εν λόγω Focus είναι προσθιοκίνητο και όχι πισωκίνητο, ωστόσο αποδεικνύεται πόσο εύκολα χάνεις τον έλεγχο αν το παρακάνεις με το δεξί πεντάλ.

Ευτυχώς πάντως το Focus δεν πρέπει να υπέστη κάποιο σοβαρό χτύπημα, ούτε και ο οδηγός του, ενώ λίγο μετά διακρίνεται να αποκρίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα από το σημείο της πρόσκρουσης.


Tags assigned to this article:
FocusFordΝίρμπουργκρινγκ

Related Articles

Κρήτη: Πάνω από 2.000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ εντόπισε η Τροχαία σε έξι μέρες – Πάρα πολλοί οδηγοί χωρίς ζώνη ασφαλείας

Ακόμα και το ασφαλέστερο αυτοκίνητο δε θα μπορέσει να σε προστατέψει σε ένα σοβαρό ατύχημα αν δε φοράς τη ζώνη

Με 200 χλμ./ώρα ενώνει τουβλάκια Lego μιας μινιατούρα Porsche (video)

Μια δύσκολη πρόκληση από την Porsche αποδέχτηκε ο διάσημος YouTuber Tim Burton, ο οπαίος είναι γνωστός μέσα από το κανάλι

Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 59 νέα οχήματα

Ο γερασμένος στόλος περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας χρειάζεται ανανέωση, καθώς συχνά τα οχήματα που φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών