Breaking News

Καταδιωκόμενο αυτοκίνητο μπήκε κάτω από νταλίκα (video)

Καταδιωκόμενο αυτοκίνητο μπήκε κάτω από νταλίκα (video)

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός που περιπολούσε διαπίστωσε από την πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου ότι ο ιδιόκτητης του είχε μπλεξίματα με το νόμο.

Όταν επεχείρησε να τον σταματήσει για έλεγχο το ύποπτο αυτοκίνητο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει και έτσι άρχισε καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο.

Κάποια στιγμή όμως ο οδηγός του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, μπήκε κάτω από το τρέιλερ νταλίκας, με αποτέλεσμα να προκληθεί σφοδρότατη σύγκρουση. Το τελευταίο από τα τρία τρέιλερ της νταλίκας ανετράπη, ενώ το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου διαλύθηκε. Στη συνέχεα ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τους επιβαίνοντας από τους οποίους ένας υπέστη ελαφρύ τραυματισμό, ενώ ο οδηγός της νταλίκας δε χτύπησε.


Related Articles

Mercedes εκτοπίζεται από Range Rover Sport και γκρεμίζει κολόνα φωτισμού (video)

Το να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να ελέγξεις τον αντίστοιχο πλευρικό σου καθρέπτη μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες.

Έκρυψε ένα κιλό ηρωίνη στην πόρτα αυτοκινήτου

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε ότι οι εσοχές που υπάρχουν στο εσωτερικό των θυρών στα αυτοκίνητα μετατρέπονται σε κρύπτες για

Σχέδια σε μπλούζες από τους τροχούς του Volkswagen Tiguan (video)

Έναν πρωτότυπο, διασκεδαστικό και ευφάνταστο τρόπο μας δείχνει η Volkswagen, ώστε να δώσουμε χρώμα και ξεχωριστά σχέδια σε μονόχρωμες μπλούζες,