Breaking News

Γνωρίζατε ότι η Volkswagen παράγει και λουκάνικα;

Γνωρίζατε ότι η Volkswagen παράγει και λουκάνικα;

Αναμφισβήτητα η Volkswagen είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, ωστόσο δεν είναι γνωστή μόνο για τα μοντέλα που κατασκευάζει.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν εδώ και 45 χρόνια παράγει και λουκάνικα, όσο εντύπωση και αν σας προκαλεί η είδηση αυτή. Το 1973 πέρα από τη γραμμή παραγωγής των αυτοκίνητων της ξεκίνησε να λειτούργει και μια γραμμή παραγωγής λουκάνικων, τα οποία αρχικά προσφέρονταν στην καφετέρια του εργοστασίου στο Βόλφσμπουργκ, ώστε να καταναλωθούν από τους εργαζόμενους της Volkswagen.

Πλέον όμως πωλούνται και σε παντοπωλεία, ενώ υπάρχουν και αντιπροσωπείες της Volkswagen που τα προσφέρουν ως δώρο στους πελάτες τους. Το συγκεκριμένο είδος γλυκού και αλμυρού λουκάνικου ονομάζεται “Currywurst” και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία, ενώ παράγεται κυρίως από χοιρινό και έχει 20% περιεκτικότητα λίπους.

Μάλιστα το 2017 η παραγωγή λουκάνικων της Volkswagen έφτασε 6,8 εκατομμύρια, αριθμός μεγαλύτερος και από τα αυτοκίνητα που πούλησε σε όλο τον κόσμο. Πριν από κάποια χρόνια ο ετήσιος αριθμός παραγωγής των λουκάνικων είχε φτάσει μέχρι και τα 7,2 εκατομμύρια.


Related Articles

Κελεπούρι αυτό το μεταχειρισμένο αλλά ανέγγιχτο Audi TT

Όσοι έχουν αναζητήσει στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κάποιο Audi TT πρώτης γενιάς (1998-2006) σίγουρα έχουν δυσκολευτεί να βρουν ένα σε

Subaru «σούβλισε» Toyota (video)

Έχουμε μπει στο χειμώνα πλέον και οι βροχές είναι συχνότερες, επομένως οι οδηγοί πρέπει να επιδεικνύουν μεγαλύτερη προσοχή στο δρόμο.

Κόκκινη άσφαλτος-18 νεκροί σε τροχαία το Σεπτέμβριο

Δε λένε να αλλάξουν χρώμα οι ελληνικοί δρόμοι, καθώς κάθε μήνα «ποτίζονται» με το αίμα οδηγών. Για ακόμα μια φορά