Breaking News

Περιπολικό βγαίνει εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια καταδίωξης (video)

Περιπολικό βγαίνει εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια καταδίωξης (video)

Πριν από μερικές μέρες στην πόλη Κόλα της Ρωσίας, περιπολικό που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο έλαβε σήμα να καταδιώξει ένα Mazda 6, ο οδηγός του οποίου σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το περιπολικό Ford Focus Sedan ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να καταδιώκει το Mazda 6. Σε κάποια στιγμή ωστόσο το Mazda 6 έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τότε το περιπολικό πέρασε σχεδόν ξυστά πλάι από ένα παλιό Audi.

O αστυνομικός έχασε τον έλεγχο του περιπολικού με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει σε γκρεμό, το βάθος του οποίου δε μπορεί να προσδιοριστεί λόγω των δέντρων, ενώ καθαρά από τύχη δεν παρέσυρε ένα διερχόμενο Opel Corsa.



Related Articles

Προσλήψεις μηχανικών αυτοκινήτων και φανοποιείων από την Ελληνική Αστυνομία (video)

Στην ανακοίνωση πρόσληψης 14 ατόμων τεχνικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (μηχανικοί αυτοκινήτων-δικύκλων, φανοποιών, οικοδόμων, σιδεράδων-αλουμινάδων) προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Μια ΒΜW «ξυλοφόρτωσε» άγρια ένα Ford (video)

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε την περασμένη Δευτέρα σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες. Οι περαστικοί μάλλον θα προσπαθούσαν να καταλάβουν

Παραλίγο τραγωδία επειδή δεν έπιαναν τα φρένα στον παγωμένο δρόμο (video)

Όταν το θερμόμετρο δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, τότε η οδήγηση γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Ειδικά όταν ο δρόμος