Breaking News

Έσκισε με μαχαίρι το κάθισμα μιας Mercedes S-Class (video)

Έσκισε με μαχαίρι το κάθισμα μιας Mercedes S-Class (video)

Δε ξέρουμε αν είχατε ποτέ απορία να μάθετε τι υπάρχει μέσα στο κάθισμα της Mercedes S-Class, πάντως ένας Αμερικανός YouTuber που διατηρεί κανάλι με την ονομασία “What’s Inside”, αποφάσισε να σας ικανοποιήσει την περιέργεια.

Η Mercedes λοιπόν τον προσκάλεσε στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο Σιντελφίγκεν της Γερμανίας και τον άφησε να ξεσπάσει στο κάθισμα μιας S-Class δίνοντας του ένα μαχαίρι.

Τι βρήκε λοιπόν σκίζοντας το κάθισμα της ναυαρχίδας της Mercedes; Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το κάθισμα του οδηγού ενσωματώνει εδικές πέτρες μέσα σε πλαστικό για μασάζ στην πλάτη, φυσικά υπάρχουν καλώδια για τις πολλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις, δυο ανεμιστήρες για τον κλιματισμό και αφρώδες υλικό ώστε να είναι αναπαυτικό.


Tags assigned to this article:
MercedesS-ClassWhat’s Inside

Related Articles

Το αγωνιστικό Ford Fiesta R2 των 200 ίππων (video)

Το νέο αγωνιστικό Ford Fiesta είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές κατηγορίας  R2 της FIA. Βασίζεται στο υφιστάμενο Fiesta ST-Line, διαθέτει

Υδρομασάζ μέσα σε ένα παλιό Land Rover

Όσοι αναζητούν κατάλυμα για τις διακοπές τους μέσω της εφαρμογής Airbnb βρίσκουν πολύ όμορφα και προσεγμένα σπίτια, ωστόσο υπάρχουν και

Δείτε την επικίνδυνη είσοδο ενός Audi A8 σε κυκλικό κόμβο (video)

Με αρκετή παραπάνω φόρα εισέβαλε σε έναν κυκλικό κόμβο το λευκό Audi A8 που θα δείτε στο παρακάτω video. Αφού