Breaking News

Οι πέντε Porsche με την γρηγορότερη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα (video)

Οι πέντε Porsche με την γρηγορότερη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα (video)

Οι επιδόσεις είναι το σημείο αναφοράς σε κάθε μοντέλο της Porsche, ενώ πέρα από την τελική ταχύτητα που θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, υπάρχει και η επιτάχυνση από 0-100 χμ./ώρα, η οποία όσο λιγότερο διαρκεί τόσο καλύτερα.

Στο παρακάτω video η Porsche μας προβάλει τα πέντε μοντέλα της με τις καλύτερες επιταχύνσεις από 0-100 χλμ./ώρα. Στη θέση νούμερο πέντε λοιπόν βρίσκεται η Carrera GT, η οποία «πιάνει» τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτ. Μια θέση ψηλότερα συναντάμε την Panamera Turbo S E-Hybrid Spot Turismo που εκτοξεύεται από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτ.

Ανεβαίνουμε στη θέση νούμερο τρία όπου προλαβαίνουμε μετά βίας να δούμε την 911 Turbo S, καθώς αναπτύσσει από στάση ταχύτητα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτ. Μια ανάσα από την κορυφή στη θέση νούμερο δυο μας υποδέχεται η 911 GT2 RS, στο ταχύμετρο της οποίας η βελόνα φτάνει στα 100 χλμ./ώρα εντός 2,8 δευτ.

Η πραγματική απογείωση όμως έρχεται στη θέση νούμερο ένα από την 918 Spyder, καθώς δεν της παίρνει πάνω από 2,6 δευτ. για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Porsche

Related Articles

Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με την όπισθεν – Το ηλεκτρικό Rimac Nevera ξεπέρασε τα 275 χλμ./ώρα πηγαίνοντας προς τα πίσω! (φωτογραφίες & βίντεο)

«Αχόρταγο» από ρεκόρ είναι το Rimac Nevera, καθώς έχει βαλθεί να τα καταρρίψει όλα ή ακόμα και να «σκεφτεί» καινούργια!

Έτοιμες οι πρώτες BMW X7 προ-παρασκευής

Στην τελική ευθεία βάζει η BMW την ναυαρχίδα των SUV της, καθώς ολοκληρώθηκε η προ-παραγωγή των πρώτων Χ7. Η κατασκευή

O Πούτιν εύχεται χρόνια πολλά στη Lada!

Γενέθλια έχει η Lada, καθώς πριν από μισό αιώνα δημιούργησε το πρώτο της όχημα παραγωγής, ενώ τις ευχές του έστειλε