Breaking News

Η Λάρα Κροφτ οδηγεί το νέο Volvo XC40 (video)

Η Λάρα Κροφτ οδηγεί το νέο Volvo XC40 (video)

Στη μεγάλη οθόνη θα εμφανιστεί το νέο Volvo XC40, καθώς θα είναι το προσωπικό αυτοκίνητο της δυναμικής Λάρα Κροφτ στην ταινία Tomb Raider.

Το σουηδικό κόμπακτ διαστάσεων SUV που πρόσφατα ανακηρύχτηκε «Αυτοκίνητο της Ευρώπης για το 2018» εντάσσεται στο καστ μιας τόσο μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής, ενώ απώτερος στόχος του είναι η προβολή και η διαφήμιση του με αυτόν τον ρόλο.

Το λευκό XC40 που θα οδηγεί η ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ, η οποία υποδύεται την Λάρα Κροφτ, είναι βρετανικών προδιαγραφών με τιμόνι από τη δεξιά πλευρά στην έκδοση R-Design.

Τροφοδοτείται από turbo τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα, ο οποίος παράγει 250 ίππους και 349 Nm, ενώ συνεργάζεται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η πρεμιέρα της ταινίας Tomb Raider πραγματοποιείται σήμερα, 16 Μαρτίου, στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το τρέιλερ με πλάνα από το XC40.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

4 εκατομμύρια έφερε αυτό το Tucson στη Hyundai!

Σε ευρωπαϊκό έδαφος βρίσκεται το εργοστάσιο της κορεάτικης εταιρείας που έχει κατασκευάσει συνολικά 4 εκατομμύρια οχήματα. Στο  Nosovice της Τσεχίας

Πόσα εκατομμύρια Audi A4 πιστεύετε ότι έχουν κατασκευαστεί;

Οι περισσότεροι σίγουρα γνωρίζετε το A4 και είναι απόλυτα λογικό, καθώς το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται στη γκάμα της Audi

Το Volkswagen Golf έφτασε τις 34 εκατομμύρια πωλήσεις

Αναμφισβήτητα το Golf είναι ένα μοντέλο ορόσημο για την Volkswagen, καθώς εδώ πάνω από τέσσερις δεκαετίες αποδεικνύει την εμπορικότητα και