Breaking News

Πήρε παραμάζωμα μοτοσυκλέτα και μετά αγκάλιαζε τον αναβάτη – Κάμερα κατέγραψε το συγκλονιστικό ατύχημα (βίντεο)

Πήρε παραμάζωμα μοτοσυκλέτα και μετά αγκάλιαζε τον αναβάτη – Κάμερα κατέγραψε το συγκλονιστικό ατύχημα (βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος ενός αναβάτη μοτοσυκλέτας.

Τα πλάνα στο παρακάτω βίντεο προκαλούν πραγματικά τρόμο, καθώς δείχνουν  τη στιγμή που μια Jaguar χτυπάει από πίσω τη μοτοσικλέτα και ο αναβάτης σωριάζεται και κατρακυλά στην άσφαλτο.

Ως εκ θαύματος δευτερόλεπτα μετά την πτώση του, ο αναβάτης σηκώνεται όρθιος, καθώς είχε τις αισθήσεις του και δεν έδειχνε να έχει κάποιο εμφανές τουλάχιστον σοβαρό τραύμα. Εκτός από την τύχη σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι φορούσε κράνος και τον απαραίτητο ενδυματολογικό εξοπλισμό μοτοσυκλέτας.

Διαβάστε επίσης: 19χρονη έφερε τούμπες με Porsche ισοπεδώνοντας ότι βρέθηκε μπροστά της – Είχε καταναλώσει αλκοόλ (βίντεο)

Μάλιστα η κάμερα συνεχίζει να καταγραφεί ακόμα και μετά την πτώση. Οι κινήσεις και οι αντιδράσεις του αναβάτη, αφότου σηκώθηκε δείχνουν πόσο εξοργισμένος ήταν με τον οδηγό της Jaguar, τον οποίο λίγο μετά τον βλέπουμε να τρέχει και να τον αγκαλιάζει, προφανώς ανακουφισμένος που δεν τον σκότωσε!

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο οδηγός της Jaguar έκανε κόντρα με μια μαύρη BMW, την οποία βλέπουμε στην αρχή του βίντεο να προσπερνά τον αναβάτη. Λίγο μετά από πίσω του διακρίνεται η Jaguar, o οδηγός της οποίας προσπαθώντας να προφτάσει την BMW έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στο αριστερό τσιμεντένιο τοιχίο και έπειτα στο πίσω τμήμα της μοτοσυκλέτας. Το ατύχημα συνέβη στο Ελ Πάσο του Τέξας την Κυριακή 31 Μαρτίου, στον Αυτοκινητόδρομο 54.



Related Articles

Ford Focus ST «συλλαμβάνεται» επειδή πέρασε με κόκκινο φανάρι (video)

«Έγκλημα και τιμωρία» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο συγκεκριμένο περιστατικό, όπου πρωταγωνιστεί ένα Ford Focus ST. To έγκλημα

Έκρηξη σε SEAT Leon από το συνδυασμό αποσμητικού και τσιγάρου

Βλέποντας τις σχετικές φωτογραφίες θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι τοποθετήθηκε βόμβα στο συγκεκριμένο μαύρο SEAT Leon. Ωστόσο δεν υπήρξε

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών από Παρασκευή μέχρι και Καθαρά Δευτέρα

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και αύξησης της οδικής ασφάλειας, κατά την περίοδο