Breaking News

Μοτοσικλετιστής πέφτει και σώζεται από τύχη (video)

Μοτοσικλετιστής πέφτει και σώζεται από τύχη (video)

Με τη φράση η «κακιά στιγμή» περιγράφεται καλύτερα αυτό που συνέβη στον αναβάτη της μοτοσικλέτας που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

Η πορεία του στον αυτοκινητόδρομο καταγράφονταν από την ενσωματωμένη κάμερα σε ένα pickup. Αρχικά ο μοτοσικλετιστής προσπέρασε νόμιμα το pickup και μπήκε μπροστά του. Τα προπορευόμενα αυτοκίνητα όμως στη λωρίδα κυκλοφορίας του άρχισαν να επιβραδύνουν και τότε ο αναβάτης, προφανώς θέλοντας να κινηθεί προς τα δεξιά, έστριψε αρκετά απότομα το τιμόνι.

Το αποτέλεσμα ήταν η βαριά μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να πέσει και ο ίδιος να  προσγειωθεί με το κεφάλι στην άσφαλτο, αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος. Η μοτοσικλέτα ωστόσο παρασύρθηκε από ένα μεγάλο φορτηγό, ενώ για καλή του τύχη ο αναβάτης δεν είδε να περνάει από πάνω του κάποιο αυτοκίνητο.



Related Articles

Μετάνιωσαν που μπήκαν στη Λ.Ε.Α του Κηφισού 65 οδηγοί – Η Τροχαία ήταν εκεί και τους έγραψε

Ανενόχλητοι πολλοί Έλληνες οδηγοί χρησιμοποιούν καθημερινά παράνομα τις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), κάτι το οποίο επιδιώκει να σταματήσει η Τροχαία.

Λεωφορείο «κοκκάλωσε» λίγα εκατοστά μπροστά από γυναίκα που έπεσε στο δρόμο (βίντεο)

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα, η οποία έπεσε από μοτοσυκλέτα εν κινήσει και παραλίγο να παρασυρθεί κάτω

Τραγωδία στην Αίγυπτο – Καραμπόλα οχημάτων με 32 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (βίντεο)

Σε «κόλαση» μετατράπηκε αυτοκινητόδρομος στην επαρχία Μπεχέιρα της Αιγύπτου, έπειτα από φονική καραμπόλα οχημάτων. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,