Breaking News

Άγριο κυνηγητό μιας ΒMW X3 από περιπολικά (video)

Άγριο κυνηγητό μιας ΒMW X3 από περιπολικά (video)

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εξελίχτηκαν στους δρόμους του Γιορκσάιρ στη Βρετανία, καθώς περιπολικά καταδίωξαν άγρια μια ΒMW X3.

Στη μαύρη κλεμμένη X3 επέβαιναν τρεις άντρες, ενώ έδωσαν μάχη για να ξεφύγουν από την αστυνομία, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video. Δε δίστασαν μάλιστα να αναπτύξουν υψηλές ταχύτητες που έφτασαν τα 104 χλμ./ώρα ακόμα και εντός κατοικημένων περιοχών για να διαφύγουν, παραβίασαν κόκκινο σηματοδότη, χτύπησαν περιπολικό, βγήκαν δυο φορές εκτός ασφάλτου, ενώ αναζήτησαν διαφυγή μέσα σε στενά δρομάκια του Σέφιλντ.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός πολιτών, ενώ τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την X3 και να τους συλλάβουν, αν και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν καταγράφεται στο video.



Related Articles

Σύλληψη για εμπρησμό αυτοκινήτου

Η επισταμένη έρευνα και οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη στο πλαίσιο

ΒΜW σε κόντρα τούμπαρε ένα SUV και έγινε «μπουχός» (video)

Σοβαρή υποψηφιότητα για το Όσκαρ χειρότερου οδηγού τoυ 2022 διεκδικεί ο οδηγός της BMW που θα δείτε στο παρακάτω video.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Αλεξάνδρας λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών επαναφοράς μικροφθορών σε φρεάτια, στις 20 και 21.06.2020, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 15.00΄ και 17.30΄ έως 21.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή