Breaking News

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2017;

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2017;

Ανατροπή υπήρξε στο αποτέλεσμα για την αυτοκινητοβιομηχανία με το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων το 2017.

Η συμμαχία λοιπόν των Renault-Nissan μετά την προσχώρηση και της Mitsubishi, εκθρόνισε τον Όμιλο Volkswagen από την πρώτη θέση και έστειλε τον κολοσσό Toyota στην τρίτη θέση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις των Renault, Nissan και Mitsubishi ήταν 3,76 εκατομμύρια, 5,82 εκατομμύρια και 1,03 εκατομμύρια οχήματα αντίστοιχα. Συνολικά δηλαδή πέτυχαν 10,61 εκατομμύρια πωλήσεις το 2017, ενώ όπως προαναφέραμε ακολουθεί η Volkswagen με 10,53 εκατομμύρια πωλήσεις και η Toyota με 10,2 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η ισχυρή συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi δραστηριοποιείται εμπορικά σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως μέσω των 10 σημάτων της, τα οποία είναι τα Renault, Nissan, Mitsubishi Motors, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine, Lada, Infiniti, Venucia και Datsun.

Σε ανάλογο κλίμα συνεργασίας η Toyota ανακοίνωσε το 2017 ότι θα εργαστεί με την Mazda και την Suzuki για την ανάπτυξη ηλεκτροκίνητων μοντέλων και νέων τεχνολογιών. Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι το 2017 η General Μotors πούλησε την Opel και την Vauxhall, στον Όμιλο PSA.



Related Articles

Έτοιμο να μπει στις πίστες το νέο αγωνιστικό Nissan Z GT4

To νέο αγωνιστικών προδιαγραφών Z GT4 παρουσιάζει η Nissan στη φετινή Έκθεση Sema (Specialty Equipment Market Association) στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα

Τα τελευταία και συλλεκτικά Audi TT Roadster – Μόνο για 50 τυχερούς (φωτογραφίες)

Οι τίτλοι τέλους για το Audi TT έχουν γραφτεί, καθώς το εμβληματικό γερμανικό coupe/roadster θα σταματήσει να κατασκευάζεται στο τέλος

Σπορ κάμπριο μοντέλο ετοιμάζει η Skoda (video)

Ευχάριστα μας εξέπληξε η Skoda, καθώς το νέο της μοντέλο δε θα είναι ακόμα ένα SUV, αλλά ένα roadster. Ο