Breaking News

Πλαγιομετωπική με Toyota Hilux είχε αυτή η Lamborghini-Ποιος έφταιγε; (video)

Πλαγιομετωπική με Toyota Hilux είχε αυτή η Lamborghini-Ποιος έφταιγε; (video)

To συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί-με μια δόση υπερβολής-ταξικό.

Ο ιδιοκτήτης ενός πανάκριβου supercar προσπέρασε, παραβίασε προτεραιότητα και συγκρούστηκε με ένα ταπεινό Toyota Hilux, ο οδηγός του οποίου δεν έφταιγε σε τίποτα. Το εν λόγω τροχαίο ατύχημα συνέβη προς το τέλος του περασμένου μήνα στην Ταϊλάνδη, κοντά στο αεροδρόμιο Σουκοτάι.

Ένα κομβόι από Lamborghini με Urus, Gallardo, Huracan και Aventador κινούνταν σε κεντρικό δρόμο, προφανώς μετά από κάποια συγκέντρωση που είχε προηγηθεί. Τα ιταλικά supercars λοιπόν, σε μια διασταύρωση άρχισαν να στρίβουν προς τα δεξιά, ωστόσο ο οδηγός της κόκκινης Huracan Evo φαίνεται ότι βιάζονταν, καθώς προσπέρασε τις υπόλοιπες Lamborghini και έστριψε δεξιά χωρίς να ελέγξει προσεκτικά τη διέλευση  των οχημάτων.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό ατύχημα-Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμό διοδίων! (video)

Εκείνη τη στιγμή στη μεσαία λωρίδα κινούνταν ένα μονοκάμπινο Toyota Hilux, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι σημειώθηκε η πλαγιομετωπική σύγκρουση που θα δείτε στο παρακάτω video. Τόσο το μπροστινό τμήμα του Hilux, όσο και τo δεξί πλευρικό τμήμα της Huracan Evo, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. Ευτυχώς όμως κανένας δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της Huracan Evo αναγνώρισε το σοβαρό του λάθος και δέχτηκε να αποζημιώσει τον οδηγό του Hilux, κάτι που σίγουρα ήταν το σωστό.



Related Articles

Κακόγουστος ιδιοκτήτης μιας ΒΜW i8 την έντυσε με βελούδο

Μπορεί ορισμένοι να διαθέτουν τα 167.300 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά μιας BMW i8 Coupe, ωστόσο αυτό δε σημαίνει

Τρομακτικό ατύχημα – Lamborghini έμεινε στην αριστερή λωρίδα και την πήρε παραμάζωμα ένα SUV (βίντεο)

O ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Huracan είδε το πανάκριβο supercar του να διαλύεται μπροστά στα μάτια του. Όλα ξεκίνησαν όταν για

Μασάζ, ψυγείο, tablet και άπλετοι χώροι για τους πίσω επιβάτες της Bentley Bentayga

Την απόλυτη χλιδή απολαμβάνουν οι πίσω επιβάτες της ανανεωμένης Bentley Bentayga. Τα δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους πίσω καθίσματα χωρίζονται από