Breaking News

Έσπασαν με την κλεμμένη Bentley τη γκραζόπορτα και εξαφανίστηκαν (video)

Έσπασαν με την κλεμμένη Bentley τη γκραζόπορτα και εξαφανίστηκαν (video)

Κλοπές αυτοκινήτων δε γίνονται μόνο σε υποβαθμισμένες περιοχές, αλλά και σε κοσμοπολίτικες που θεωρούνται καλά φυλασσόμενες.

Στο διάσημο λοιπόν Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καθώς παρατηρείται αύξηση στις κλοπές υπερπολυτελών αυτοκινήτων. Τελευταίο θύμα ήταν ένας γνωστός αθλητικός πράκτορας στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας οι κλέφτες εισέβαλαν στο χώρο όπου φυλάσσονταν η Bentley Continental GT και δεν ήταν καθόλου δύσκολο να την αρπάξουν, καθώς ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει ξεκλείδωτο το βρετανικό supercar και τα κλειδιά μέσα.

Μάλιστα οι κλέφτες δε δίστασαν να κάνουν όπισθεν με την Bentley Continental GT προς την γκαραζόπορτα προκειμένου να καταφέρουν να την ανοίξουν και να φύγουν! Στα πλάνα διακρίνεται και μια Mercedes, η οποία φαίνεται ότι ήταν το όχημα που χρησιμοποιήσαν οι κλέφτες για να φτάσουν στο σπίτι του αθλητικού πράκτορα.

Διαβάστε επίσης: Βγήκαν πρώτο ραντεβού και του έκλεψε το αυτοκίνητο! Του το επέστεψε η αστυνομία διαλυμένο (video)

Ο ίδιος σε συνέντευξη του δήλωσε ότι εκείνο το βράδυ κοιμόταν στο σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί από την αστυνομία. Μάλιστα ανέφερε ότι αν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε θα έβγαινε έξω με το όπλο του, καθώς είναι αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένεια του με κάθε κόστος. Το μήνυμα που στέλνει στους κλέφτες είναι: «Μπλέξατε με το λάθος άτομο, τη λάθος οικογένεια, τη λάθος γειτονιά, θα σας βάλουμε πίσω από τα κάγκελα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ίδιο βράδυ στην περιοχή η αστυνομία έβαλε κλήση για ακόμα μια απόπειρα κλοπής πολυτελούς αυτοκινήτου, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση χτύπησε ο συναγερμός και οι κλέφτες το έβαλαν στα πόδια.

 



Related Articles

Χειρωνακτική εργασία 127 ωρών για να κατασκευαστεί μια Bentley (video)

Η παραγωγή ενός αυτοκινήτου στα σύγχρονα εργοστάσια πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της με τη χρήση προηγμένων ρομπότ. Αυτό ωστόσο δεν

Η McLaren 570S Spider του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή για τους ερωτευμένους καθώς γιορτάζουν, ενώ κάποιος ή κάποια τυχερή θα λάβει δώρο όχι σοκολατάκια

Νοικιάστε μια Jaguar F-Type SVR με 247 ευρώ τη μέρα

Η απαγορευτική για τους περισσότερους κοινούς θνητούς τιμή των περίπου 105.000 ευρώ που κοστίζει η εκρηκτική Jaguar F-Type SVR, την