Breaking News

H φανταστική Lamborghini Forsennato (video)

H φανταστική Lamborghini Forsennato (video)

Η λέξη φανταστική στον τίτλο έχει κυριολεκτική σημασία, καθώς η νέα Lamborghini Forsennato που παρατηρείτε εντυπωσιασμένοι αυτή τη στιγμή στις σχετικές φωτογραφίες δεν είναι αληθινή.

Αποτελεί αποκύημα φαντασίας του σχεδιαστή Dmitry Lazarev, ο οποίος δημιούργησε ψηφιακά την Forsennato αντλώντας στοιχεία από μοντέλα της Lamborghini που ανήκουν στο παρόν και στο παρελθόν της.

Η προσωπική του σχεδιαστική σφραγίδα έχει μπει στους εμπρός προβολείς, καθώς δεν τους έχουμε ξαναδεί σε μοντέλο της Lamborghini, ενώ κυριαρχούν οι ανάγλυφες επιφάνειες σχήματος “Y”.

Γενικότερα το αμάξωμα της Forsennato είναι άκρως δυναμικό και φουτουριστικό, με άφθονες εσοχές, επομένως αξίζει να της ρίξει μια ματιά το σχεδιαστικό τμήμα της Lamborghini.


Tags assigned to this article:
ForsennatoLamborghini

Related Articles

Τρακαρισμένο Tesla Model S επισκευάστηκε με ξύλο

Προφανώς το κόστος των ζημιών που υπέστη το συγκεκριμένο Tesla Model S έπειτα από μια οπίσθια σύγκρουση ήταν αρκετά μεγάλο.

To Renault ZOE φορτίζει για να τρέξει σε ράλι

Σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ράλι συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά  η Renault με το ηλεκτροκίνητο ZOE. Ο λόγος

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον περασμένο Μάιο

Ακόμα ένας μηνάς ανόδου ήταν ο προηγούμενος Μάιος στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα μας. Πιο αναλυτικά λοιπόν, το Μάιο