Breaking News

Μεθυσμένος οδηγός φορτηγού χτύπησε αυτοκίνητο αλλά δε σταμάτησε (video)

Μεθυσμένος οδηγός φορτηγού χτύπησε αυτοκίνητο αλλά δε σταμάτησε (video)

Όπως έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές μέσα από το autoexcellence.gr ο συνδυασμός τιμονιού και αλκοόλ είναι θανάσιμα επικίνδυνος. Δυστυχώς όμως εν έτει  2021 υπάρχουν οδηγοί που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στους δρόμους, ενώ προηγουμένως έχουν καταναλώσει αλκοόλ.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο οδηγός ενός φορτηγού Volvo, ο οποίος παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία στην άσφαλτο. Την επικινδυνότητα της οδήγησής του άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο ο συνεπιβάτης ενός αυτοκινήτου που προπορευόταν.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video αρχικά το φορτηγό Volvo είχε κολλήσει πίσω από το αυτοκίνητο, με τη μεταξύ τους απόσταση να είναι μόλις λίγα εκατοστά. Στη συνέχεια το φορτηγό αρχίζει να κινείται προς τα δεξιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου θεωρεί ότι το βαρύ όχημα επιχειρεί προσπέραση.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός φορτηγού ουρλιάζει καθώς πέφτει στο γκρεμό (video)

Ξαφνικά όμως το φορτηγό χτυπάει πλευρικά το αυτοκίνητο και ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο ασυνείδητος 55χρονος οδηγός του φορτηγού αγνόησε το περιστατικό και συνέχισε κανονικά την πορεία του. Συνελήφθη όμως από την αστυνομία 30 χλμ. πιο κάτω. Το αλκοτέστ έδειξε ότι δεν ήταν νηφάλιος και έτσι του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 12 μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο. Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία.

Attempted murder. from IdiotsInCars



Related Articles

Δείτε την καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων (video)

H ροή της κυκλοφορίας σε έναν αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες κυλούσε ομαλά, όταν κάποια στιγμή τα προπορευόμενα οχήματα αναγκάστηκαν για

Άγρια καταδίωξη ενός… τρακτέρ – Η τρομακτική στιγμή που χτυπήθηκε από περιπολικό και τούμπαρε (βίντεο)

Από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν επιχείρησε να ξεφύγει ο οδηγός ενός τρακτέρ! Έτσι λοιπόν ανέπτυξε ταχύτητα (όσο γρήγορα δηλαδή

Το Piaggio Ape είναι ιδανικό για τα ελληνικά νησιά

Φαντάζεστε ένα θηριώδες SUV ή ένα μακρύ sedan να στριμώχνεται στα στενά σοκάκια της Μυκόνου, της Πάρου ή της Σαντορίνης;