Breaking News

Συνελήφθησαν διαρρήκτες αυτοκινήτων που δρούσαν σε Αργυρούπολη και Άλιμο

Συνελήφθησαν διαρρήκτες αυτοκινήτων που δρούσαν σε Αργυρούπολη και Άλιμο

Δυο αλλοδαποί, ηλικίας 40 και 45 ετών, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 8ης Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Αργυρούπολη.

Οι κινήσεις τους ήταν ύποπτες, καθώς προηγουμένως είχαν διαρρήξει στην περιοχή σταθμευμένο αυτοκίνητο. Έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που περιπολούσαν, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε το είχαν αφαιρέσει, μεσημβρινές ώρες της ίδιας μέρας, από το εσωτερικό σταθμευμένου αυτοκινήτου στον Άλιμο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται. Προς το παρόν έχουν εξιχνιασθεί δυο διαρρήξεις αυτοκινήτων.



Related Articles

Συγκλονιστικό ατύχημα με αεροπλάνο που έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο – Προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο (βίντεο)

Παραλίγο τραγωδία με πολλά θύματα απετράπη ευτυχώς, όταν ένα μικρό αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο! Λιγότερο τυχερός όμως στάθηκε

Νέα «τρέλα»! Ακτιβιστές ξεφουσκώνουν τα ελαστικά των SUV για να σώσουν το περιβάλλον

Στο στόχαστρο ακτιβιστών έχουν μπει τα SUV, καθώς η οργάνωση ονόματι “The Tyre Extinguishers”, προωθεί μια αμφιλεγόμενη δράση. Αυτό που

Νόμιζε ότι καβάλησε πεζοδρόμιο αλλά ήταν ένα χαμηλό αυτοκίνητο (video)

Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία νομίζει κανείς ότι το λευκό Honda Pilot έπεσε ουρανοκατέβατο πάνω στο κόκκινο Chevrolet Corvette. Ωστόσο, όπως