Breaking News

Επέζησε από σοκαριστικό τροχαίο (video)

Επέζησε από σοκαριστικό τροχαίο (video)

Η κάμερα ασφαλείας σπιτιού κατέγραψε τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο, εκτός ελέγχου, συγκρούεται και περιστρέφεται πολλές φορές με μεγάλη ταχύτητα.

Αν παρατηρήσετε στα πρώτα δευτερόλεπτα του video στο βάθος διακρίνεται το αυτοκίνητο να κινείται σε κεντρικό δρόμο, όταν ξαφνικά το πίσω τμήμα του μετακινείται μια δεξιά και μια αριστερά.

Έπειτα χτυπάει πάνω στο πεζοδρόμιο αρχίζει να περιστρέφεται, πέφτει πάνω σε κάτι δέντρα, γκρεμίζει ένα φράχτη και συγκρούεται με ένα άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ κομμάτια του και οι τροχοί εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση.

Το συγκεκριμένο ατύχημα συνέβη στο Μπράμπτον του Καναδά, ενώ ο οδηγός ως εκ θαύματος είναι ζωντανός και σίγουρα από τύχη εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε στο σημείο κάποιος περαστικός ή διερχόμενο αυτοκίνητο, καθώς τότε θα θρηνούσαμε θύματα.

Το αυτοκίνητο παραμορφώθηκε τόσο πολύ που έγινε αγνώριστο, όμως εκτιμάται ότι πρόκειται για μια κόκκινη BMW 1 Series Coupe. Ο οδηγός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με μικροτραυματισμούς, ωστόσο συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, ενώ εξετάζεται αν είχε αναπτύξει και υπερβολική ταχύτητα. Εξηγήσεις θα πρέπει να δώσει στις 16 Σεπτεμβρίου στο Δικαστήριο του Οντάριο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BMW 1 Series CoupeατύχημαΚαναδάς

Related Articles

Τράκαραν αλλά δεν τους ένοιαξε καθόλου (video)

Το πιθανότερο είναι να σας έχει τύχει κάποια στιγμή να εμπλακείτε σε κάποιο μικροτρακάρισμα. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι γνωστή.

Αστυνομικός συνέλαβε επ΄ αυτοφώρω ανήλικο που έκανε διάρρηξη στο αυτοκίνητο του

Εκτός υπηρεσίας βρισκόταν ένας αστυνομικός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος έχει διαρρήξει το σταθμευμένο του αυτοκίνητο

Τα αναβαθμισμένα δικαιώματα επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Ειδική μέριμνα για ΑμεΑ

Με υπουργική απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, τροποποιήθηκε ο κανονισμός για τα δικαιώματα επιβατών στα οδικά μέσα